محمدرضا ساکت در خصوص قهرمانی تیم سپاهان در لیگ برتر هندبال بانوان اظهارداشت: دهه ۸۰ دهه افتخار و دهه طلایی هندبال سپاهان بود. در آن زمان سپاهان بیشترین قهرمانی، لژیونر و ملی پوش را داشت اما از سال ۹۰ تا ۹۹ دچار نوساناتی شد. با حضور در باشگاه از سال قبل و با حمایت اعضای هیات مدیره که برخی از بزرگان هندبال هستند، توجه ویژه ای را به موضوع هندبال، مدارس و آکادمی هندبال و ارتقای دانش مربیان و اعزام آنها به کلاس های بین المللی و استفاده از مدرسان بین المللی در اصفهان انجام دادیم و نتایج خوبی کسب شد.
وی در ادامه افزود: سختترین و طولانیترین لیگ هندبال را دختران و پسران ما با افتخار پست سر گذاشتند و من امیدوارم این یک شروع مجددی برای هندبال سپاهان باشد، چون سپاهان سالها پرورشدهنده بهترین بازیکنان هندبال بوده است و ما هم در بخش خانمها به رسالت خود آگاه هستیم.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی- ورزشی سپاهان تاکید کرد: مجددا به هندبال ملی به هر دو بخش کمک میکنیم و همدوش فدراسیون و هیات اصفهان برای رشد این رشته تلاش میکنیم. هندبال به عنوان یک رشته ماندگار در فولاد سپاهان مطرح و ماندگار است.
وی درباره درباره تعطیلی رشتههای باشگاه سپاهان مثل بسکتبال و والیبال و فوتسال گفت: رشتههای ما برای ۱۴۰۱ توسط هیات مدیره و کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت. در هندبال، فوتبال، تیروکمان، تیراندازی، شمشیربازی، دوچرخهسواری و والیبال در هر دو بخش زنان و مردان و ووشوی بانوان و رشتههای متعدد در بخش استانی، کارگری و قهرمانی حضور فعال داریم و همه آنچه باید در ورزش شود برای ما مشخص شود. ما همواره در سپاهان هندبال را داشتیم و خواهیم داشت.
ساکت افزود: در بسکتبال امسال حضور نداریم. هیات مدیره به جهت اینکه ذوبآهن ساختار خوبی در بسکتبال دارد در نظر گرفت که کار موازی نکنیم و دنبال تقویت رشتههایی باشیم که کمتر به آنها پرداخته شده است. نظر هیات مدیره در رشته والیبال حضور تیم سپاهان در لیگ جوانان و لیگ یک است.
وی در پاسخ به این سوال که نامهای با عنوان ممنوعیت حضور بازنشستگان در فولاد مبارکه رسانهای شده بود، این درحالی است که شما به دلیل بازنشستگی از فدراسیون فوتبال جدا شدید اما در سپاهان کماکان مشغول هستید، گفت: اینها سوالات حاشیهای است در مورد ورزش از من بپرسید.