حمید درخشان در خصوص عزل عزیزیخادم از ریاست فدراسیون فوتبال ، اظهار داشت: برکناری عزیزیخادم تصمیمی بود که هیئت رئیسه گرفت و من در جریان جزئیات برکناری او نیستم، اما باید نگاهی به عملکرد عزیزیخادم طی این مدتی که در قامت رئیس فدراسیون بوده بیاندازیم. اما گفته میشود تخلفات عزیزی خادم یکی دو مورد نیست بلکه ۴۳ مورد است و همین مسئله باعث تعجب من شد.
وی افزود: عزل عزیزی خادم توسط یک نفر صورت نگرفته؛ بلکه اعضای هیئت رئیسه تصمیم گرفتند که او برکنار شود. پس باید به تصمیمی که هیئت رئیسه گرفته احترام بگذاریم؛ چون مستنداتی داشتند که بر اساس آن، این تصمیم را گرفتند؛ اما باید شفافسازی کنند تا بگویند عزیزیخادم در چه مواردی کوتاهی کرده که عزلش کردند و این موارد را برای عموم عنوان کنند تا مردم بدانند دلیل برکناری رئیس فدراسیون فوتبالمان چه بوده است.
پیشکسوت فوتبال ایران ادامه داد: عزل عزیزی خادم یک نکته مثبت دارد. نکته مثبت عزل او این است که اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال همه مسائل را جزء به جزء مورد بررسی قرار میدهند و این خیلی خوب است که نظارت میکنند رئیس فدراسیون کجا اشتباه کرده و هر کجا قصور کرده روی آن دست گذاشتند و به عنوان نقطه ضعف به حساب آوردند و در نهایت در یک جمع بندی ۴۳ مورد تخلف را به حساب آوردند که مقصر بوده و آن ۴۳ مورد مدرک بسیار قانونی و موثقی است که او عزل شود.
درخشان در ادامه تصریح کرد: از نظر من تصمیم بسیار خوبی گرفته شد که دیگران بدانند اگر کسی رئیس فدراسیون شده باید درست کار کند. درست کار کردن منوط بر این میشود که شما منضبط و با برنامه در قامت رییس فدراسیون ظاهر شوید و قصوری در کار نباشد؛ چون گروهی است که بر کار شما نظارت دارد. فدراسیون فوتبال بی در و پیکر نیست که هر کاری خواستند انجام دهند. خیلی خوب است که عدهای نکته سنج هستند و روی تخلفات دست گذاشتند؛ چون رییس فدراسیون بعدی دیگر نمیتواند این اشتباهات و تخلفات را انجام دهد. این به نظر من راهکار خوبی است که توانستند انجام بدهند و اگر رئیس فدراسیون را عزل کردند دلیل قانع کننده و موثقی بوده که به نظر من قابل احترام است.
وی در رابطه با اینکه اگر زمان به عقب بازگردد کدام یک از کاندیداها میتوانست عملکرد خوبی در فدراسیون فوتبال داشته باشد، گفت: هر کدام از کاندیداهای ریاست فدراسیون یک فاکتورهایی داشتند؛ اما باید بررسی شود که عزیزیخادم چگونه رئیس فدراسیون فوتبال شد و برای انتخاب وی چه کسانی رایزنی کردند. امیدوارم که از این به بعد اگر اتفاقی میافتد اتفاق خوبی باشد و فوتبالیها به ریاست فدراسیون فوتبال برسند؛ چون اگر فوتبالیها در این قامت بایستند این نوع اشتباهات بسیار کم خواهد شد و دید وسیع تری در این زمینه پیدا میشود.
پیشکسوت فوتبال ایران درباره اینکه برخی اعتقاد دارند علی کریمی باید به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب میشد، خاطرنشان کرد: خیر، انتخاب علی کریمی هم اشتباه بود؛ زیرا او هم از عهده ریاست فدراسیون فوتبال برنمی آمد. مدیریت با بازی کردن بسیار فرق دارد. شما برای مدیریت باید درسش را خوانده باشید؛ تجربهاش را باید داشته باشید و در این حوزه کار کرده باشید. شاید علی کریمی در ۵ سال آینده مدیر خوبی باشد؛ اما در حال حاضر برای انجام این کار خیلی جوان است. این کار نیاز به تجربه و تخصص دارد. سابقه بازی در تیمهای بزرگ هم فاکتور مهمی برای مدیریت در فوتبال است؛ اما باید فاکتورهای دیگری هم داشت تا بتوان مدیر موفقی در فوتبال بود.