تیم جدید هافبک ناراضی استقلال مشخص شد؟!

بابک مرادی هافبک تیم استقلال این روزها، قصد جدایی از جمع آبی‌پوشان پایتخت دارد و با فرهاد مجیدی و کادر فنی آبی‌ها صحبت‌های لازم را انجام داده است تا در نیم فصل به صورت رسمی به تیم دیگری ملحق شود.

دیروز مرادی به ساختمان باشگاه استقلال رفت و با مدیران این باشگاه صحبت‌های لازم را انجام داد تا بتواند به صورت رسمی از جمع آبی‌ها جدا شود. این بازیکن قرار است طی روزهای آینده با باشگاه توافق کند و رضایت‌نامه خود را از مدیران این باشگاه دریافت کند.

تیم جدید هافبک ناراضی استقلال

از آلومینیوم اراک به عنوان یکی از جدی‌ترین گزینه‌های بابک مرادی برای مقصد آینده این بازیکن یاد می‌شود. همچنین رسول خطیبی روی این بازیکن بررسی‌های صورت داده است و نظر مثبتی روی مرادی دارد. سرمربی آلومینیوم تاکید دارد که فعلا هیچ صحبتی درباره این بازیکن نشود تا وضعیت این بازیکن مشخص شود.