![جزئیات جلسه مهدوی کیا با رئیس فدراسیون](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/d7tkwsaxritV/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVOW2DkApRq_f35mq7w9fiGQ,,/%D9%85%D9%87%D8%AF%D9%88%DB%8C+%DA%A9%DB%8C%D8%A7.jpg)
چند دهه است تیم ملی امید نتوانسته به المپیک صعود کند و راهیابی به این مسابقات برای فوتبال ایران طلسمی بزرگ شده است.
این بار سکان هدایت تیم ملی امید به دستان یکی از اسطوره های فوتبال ایران سپرده شد و فوتبال ایران امیدوار است این بار این طلسم را بشکند.
کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در گفتگوی کوتاهی با سایت فدراسیون گفت: جلسه خوبی بود و در رابطه با کلیات تیم ملی امید صحبت کردیم تا مقدمات انجام کارها فراهم شود. بحث تیم ملی بزرگسالان نیز شد و قرار است بازی ها را ببینم و اگر کمکی از دستم بر می آید انجام دهم. بحث های خوبی شد و امیدوارم اقدامات مناسبی صورت بگیرد تا شاهد شکوفایی فوتبال کشور باشیم. در این جلسه فقط کلیات بحث شد و قراراست در آینده نزدیک پیرامون سایر اقدامات صحبت کنیم.