![بدهی ۲۰۰۰ میلیاردی رقیب تراکتور](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/ifXvXGDSsnwS/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOVa6JPbbGjI9Q,,/%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B5%D8%B1.jpg)
تیم فوتبال تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ رقیب النصر عربستانی شد که فصل گذشته در نیمه نهایی به پرسپولیس رسید و در یک بازی جنجالی و پرحاشیه از رقابت ها حذف شد.
النصر در این فصل به نظر از لحاظ مالی دچار بحران شده و مسلی آل معمر رئیس باشگاه شهر ریاض این موضوع را تایید کرد. مسئول سعودی شب گذشته در برنامه تلویزیونی «کوره» حاضر شد و معترف شد که بدهی این باشگاه ۳۰۰ ریال سعودی(تقریبا ۲۰۰۰ میلیارد تومان) است.
البته رئیس باشگاه النصر در مصاحبه خود برای حل این مشکل بزرگ به هواداران وعده داد و گفت: در شرایط سختی قرار داریم و پرداخت این همه بدهی کار آسانی نیست ولی به امید خدا با همکاری باشگاه و دیگر دوستان این مشکل بزرگ را حل خواهیم کرد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز فرمت و نوع برگزاری مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را اعلام نکرده ولی زمان برگزاری این مسابقات این مرحله شهریور ماه است.