![هافبک ایرانی تیم قطر : تمام بازیها برای ما مثل فینال است](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/Ebtdo1vzgmbR/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVodU9WavNoolILfFKnB5i5w,,/%D8%B9%D9%84%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C.jpg)
تیم فوتبال القطر فردا(پنجشنبه) در هفته هفتم لیگ ستارگان از ساعت ۲۰:۱۵ به وقت تهران به مصاف العربی می رود.
علی کریمی بازیکن ایرانی القطر در نشست خبری این بازی گفت: در ابتدا باید بگویم از حضورم در تیم قطر خوشحالم. تلاش می کنم در خلال عملکرد تیمی و همکاری خوب با همبازی ها و کادر فنی نتایج مطلوبی را کسب کنیم.
وی افزود: به نظرم تمام بازی ها مثل فینال است و باید برای کسب نتیجه مطلوب جنگید. تمام بازی ها برای ما اهمیت دارد و وظیفه من و دیگر بازیکنان این است که با تمام قدرت بازی کنیم و نتیجه خوب کسب کنیم.
هافبک سابق استقلال درباره فضای تمرینات القطر، گفت: من به همراه تیم تمرین کردم و بعد از آن در فیفا دی به اردوی تیم ملی ایران ملحق شدم. بعد از اتمام تعطیلات دوباره به تمرینات قطر پیوستم. در حالت کلی فضای خوبی اینجا حاکم است و من نیاز به فرصت دارم تا بیشتر فضای اینجا را بشناسم.
العربی در این فصل مهدی ترابی و مهرداد محمدی را در اختیار دارد و این بازی به نوعی دربی ایرانی های قطر به شمار می آید. البته هر دو بازیکن ایرانی العربی اکنون مصدوم هستند و معلوم نیست در این بازی حضور داشته باشند.