این امامزاده بر فراز تپهای در دامنه شمالی کوهستان الوند و در انتهای دره سرسبز و مصفای برفین( وفرجین) قرار گرفته و به همین دلیل به "امامزاده کوه" شهرت یافته است.
چندی پیش ساکنان منطقه از احتمال فرو ریختن دیوار این بنای تاریخی و میراث فرهنگی خبر داده بودند، اما بی توجهی به این موضوع موجب شد تا روز گذشته به دلیل بارندگی شدید و وزش باد، دیوار فرو ریزد.
تاریخ ساخت بقعه بر اساس شناسنامه آن، قرن هفتم هجری است که به دوره ایلخانیان میرسد.
این بنا تاکنون چند بار مرمت شده و شباهت زیادی به بنای "هفتاد و دو تن" در ساروق اراک دارد و به شماره 824 مورخه 5/10/47 در فهرست آثار تاریخی به ثبت رسیده است.
به نسبنامه امامزاده - در یکی از شبستانهای آن - به عنوان یکی از نوادگان امام حسن مجتبی به این صورت اشاره شده است : "محسن بن علی النقی بن الحسین بن الحسن ... بن زیدبن الحسن المجتبی (ع)".
همچنین در شبستان دیگر این امامزاده، یکی از صحابه حضرت امیرالمؤمنین(ع) به نام ابودجانه انصاری که در زمان حمله مسلمانان به ایران در جنگ شرکت داشته، دفن شده است.
حال جای سئوال دارد امامزاده ای که به عنوان یکی از قطب های گردشگری پایتخت تاریخ و تمدن مطرح بوده و در هوای سرد همدان، روزانه هزار نفر زائر دارد چرا این چنین مورد بی توجهی و غفلت واقع شده و با وجود هشدارهای قبلی، دستگاه هایی چون میراث فرهنگی و اوقاف و امور خیریه از رسیدگی به آن غفلت کرده اند!؟