در این مراسم جشن حجه الاسلام و المسلمین محمد اخلاصی روحانی مستقر طرح هجرت در شهر بندر کوهستک اظهار کرد: آخرین امام شیعیان در پانزدهم ماه شعبان 255 ق، علی رغم مراقبت های ویژه مأموران حکومت عباسی، در خانه امام عسکری علیه السلام چشم به جهان گشودند. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی علیه السلام و حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام نیست.
وی افزود: نام کامل ایشان محمد بن الحسن و کنیه ابوالقاسم است و امام زمان حضرت مهدی (عج) هم نام و هم کنیه حضرت پیامبر اکرم(ص) است در روایات آمده است که شایسته نیست آن حضرت را با نام و کنیه، اسم ببرند تا آن گاه که خداوند به ظهورش زمین را مزیّن و دولتش را ظاهر سازد.
حجه الاسلام و المسلمین اخلاصی تصریح کرد: مهدى، خاتم، منتظر، حجت، صاحب الامر، صاحب الزمان، قائم القاب امام زمان است و در برخى منابع بیش از 180 لقب براى امام زمان(ع) بیان شده است.
این مسئول ابراز کرد: امام زمان حضرت مهدی (عج) در سحرگاه نیمه شعبان 255 ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال 260 ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام در سنین کودکی عهده دار نبوّت شد و در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند.
روحانی مسقتر طرح هجرت شهر بندر کوهستک خاطرنشان کرد: دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج) به چهار دوره تقسیم می شود از تولد تا غیبت امام (عج)، غیبت صغری امام زمان (عج)، دوره غیبت کبری امام زمان (عج)و دوره حکومت امام زمان حضرت مهدی (عج)که انشاالله پس از ظهور، امام زمان حضرت مهدی (عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.
اخلاصی اضافه کرد: اصحاب و یاران امام زمان حضرت مهدی (عج)، عثمان بن سعید عمروى، محمد بن عثمان عمروى، حسین بن روح نوبختى، على بن محمد سمرى این چهار تن نماینده بلافصل امام زمان حضرت مهدی (عج) بودند که در ایام غیبت صغرى، پس از شهادت امام حسن عسکرى(ع)، از سال 260 تا 329، به مدت 70 سال به ترتیب، واسطه میان امام زمان حضرت مهدی (عج) وشیعیان ایشان بودندکه به این چهار نفر نوّاب اربعه مشهور بودند.
لازم به یادآوری مراسم حق لیلا شب میلاد باسعادت حضرت امام مهدی (عج) با حضور مادران ، دختران و پسران در شهر بندر کوهستک برگزار شد.
انتهای پیام/