زهرا فرجی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که با حضور معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر وجمعی مسئولان و کارشناسان فرهنگی برگزار شد با اشاره به اینکه اعتیاد در جامعه زنان استان رو به افزایش است، اظهار داشت: با توجه به نقش مهمی که خانواده در جامعه دارد برای زنان 15 تا 40 سال که در سنین بحرانی قرار دارند طرحی ارائه داده شد که در این طرح مقرر شده 3 هزار نفر از بانوان با همکاری بهزیستی زیرپوشش قرار گیرند و نقش سازمانهای مردم نهاد در اجرای این طرح از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح توانمند کردن زنان آسیب دیده و یا در معرض آسیب است که در 3 فاز عملیاتی دختران نوجوان و زنان و خانوادههای آنها تحت آموزش قرار میگیرند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: اجرای این طرح با رعایت تمام صرفهجوییها نیازمند 790 میلیون ریال اعتبار است که امید است این اعتبار تامین شود، این طرح بعد از پایش و ارزیابیهای لازم در صورت مثبت بودن در سطح وسیعتری تعمیم داده میشود.
کمیته فرهنگی، هنری مبارزه با موادمخدر و اعتیاد در استان مرکزی تشکیل شد
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: کمیته فرهنگی، هنری مبارزه با موادمخدر با حضور بیش از 20 دستگاه فرهنگی در استان تشکیل شده است که به آنها آموزشهای مرتبط با اعتیاد داده شده است.
مهدی حقیقی افزود: برگزاری جشنوارههای هنری با موضوعات اعتیاد از مصوبات فرهنگ و ارشاد در راستای حمایت از ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکی از راههای کمک کننده در سطح جوانان، سفیران فرهنگی مبارزه با مواد مخدر هستند که از بین هنرمندان کشور به عنوان "سفیر مبارزه" در جلسات مربوط به حوزه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر شرکت میکنند، تا پایان سال در رشتههای هنری 5 تا 10 سفیر انتخاب کردهایم تا در این راستا فعالیت کنند.
وی ادامه داد: با توجه به نفوذ شبکههای اجتماعی در اقشار مختلف جامعه، با تولید فیلمهای کوتاه مرتبط با مقابله با مواد مخدر و تاثیرگذار میتوان با قدرت بیشتر در پیشگیری عمل کرد.