بازار داغ ناهنجاری از نوع لباس های پشت‌نویسی‌شده در تابستان

به نقل از پایگاه خبری شازند ما، در هر کشوری پوشش ظاهری مردم از گویاترین نشانه‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی آن جامعه به شمار می رود و طبیعی است که هر کشوری متناسب با هنجارهای خود چهارچوبی داشته و قوانینی را در این موضوع وضع کند چون حفظ هنجارهای اجتماعی از اصلی‌ترین وظایف قانون‌گذاران و مجریان قانون است.

اما این روزها یکی از هجمه های دشمنان قسم خورده این نظام و انقلاب در حوزه فرهنگی و اجتماعی تزریق برخی البسه نامتعارف و ناهمگون با عرف جامعه اسلامی و دین اسلام است که متاسفانه در این بین برخی جوانان بدون دقت و تامل در این موضوع نسبت به خرید این گونه لباسها روی می آورند.

 این روزها برخی دختران و زنان ایران به بیلبوردهای متحرکی تبدیل شده اند که به محض ورود به معابر و اماکن عمومی با مانتوهای طراحی شده غرب، در زمین دشمن بازی کرده و تیشه به ریشه خودی می زنند.

تیشرت ها و مانتوهایی که روی آنها جملاتی انگلیسی تایپ شده و جوان هم بدون توجه به معنا و مفهوم این جملات لباس را خریداری می کند. جملاتی از قبیل" keep calm and carry on"  یا " keep calm I am queen" و یا " I do pick on my body.It is a thing" و...که حتما هر برهگذری با عبور از خیابان متوجه این عبارات بر روی مانتوهای دخترانه و تیشرت های پسرانه می شود.

 

 

این گونه نوشتارها به زعم بسیاری از سایت های خبری از جنگ جهانی دوم به بعد آغاز شده که عبارت «آسوده باش و...» شعار روزمره مردم بریتانیا شد که به نظر می‌رسد این جمله ورژنی از هر انسانی را در خود دارد؛‌ ورژنی راحت‌طلب و آسوده‌خواه.

اما اینکه چرا این گونه نوشتارها آن هم روی لباس های دختران و پسران جوان و نوجوان ما ورود پیدا کرده و جوانان را تحریک به استفاده از آن می کند جای سوال است، چرا که غرب و فرهنگ آن هیچگاه با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ما همخوانی و هماهنگی نداشته و نخواهد داشت و رواج اینگونه تیشرتها و مانتوها چیزی جز نفوذ فرهنگی نمی تواند باشد.

البته خوشبختانه طی بررسی های میدانی خبرنگار ما در برخی بوتیکهای سطح شهر، فروش چنین لباسهای در شازند مشاهده نشد و اینگونه لباسها از خارج شهرستان خریداری می شود اما آن چیزی که اهمیت دارد این است که اکنون چنین لباسهایی بر تن جوانان شازندی نیز مشاهده می شود که وقتی از آنها در خصوص معنی جملات نوشته شده روی لباس سوال پرسیده می شود، اظهار بی اطلاعی می کنند و فقط به جهت متفاوت بودن آن را انتخاب کرده اند.

اما این جوانان باید بدانند که با همین اظهار بی اطلاعی خود به ترویج فرهنگ منحط غربی کمک کرده اند. در اینجا نقش والدین بسیار حائز اهمیت است که با ارشاد و راهنمایی، فرزندان خود را از پوشیدن البسه ای که فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ما را زیر سوال می برد منع کنند. مدل این نوع مانتوها و لباس ها به گونه ای است که کمترین پوشانندگی را دارد و فضای جامعه را به سمت التذاذ جنسی می برد.

 

علی صفری از کارشناسان حوزه خانواده در شازند به خبرنگار شازند ما گفت: این نوع پوشش ها بر روی جوانان به خصوص جوانان مجرد اثرات سوء دارد و در موقعیتی که شرایط ازدواج فراهم نیست جوان جامعه به گناه آلوده می شود که به مرور زمان تاثیر خود را بر جوان خواهد گذاشت.

وی افزود: موضوع دیگر در این خصوص این است که وقتی جوانی آلوده شد و در جمعی از دوستانش قرار گرفت قابلیت آلوده کردن آن جمع را نیز خواهد داشت.

این کارشناس حوزه خانواده بیان کرد: کسی که با حجاب نامناسب و بدحجاب به جامعه وارد می شود درواقع پالسهایی برای کشیدن چشم ها به سمت خود می فرستد و مردم هم به دید دیگری به وی نگاه می کنند و همین امر موجب به گناه کشیده شدن جامعه می شود.

صفری در خصوص اینکه برخی از افراد بدحجاب می گویند که مردان چشمان خود را ببند چرا ما باید خود را بپوشانیم نیز اظهار کرد: طرح این موضوع یک بهانه و یک باور غلط است؛ جامعه یک حریم عمومی و از طرفی کشور ما نیز یک کشور شیعه است که همین موارد باعث می شود که برخی موازین در سطح جامعه رعایت شود و افراد خود را با جامعه اسلامی و شیعی وفق دهند.

به هر شکل این معضل در نوع خود مصداق بارز ولنگاری های فرهنگی محسوب می شود و در روزهایی که مقام معظم رهبری دائما درخصوص این مسئله درفضای جامعه تذکر می دهند دشمن در سایه بی توجهی مردم و فقدان متولیان ساماندهی مد و لباس، سعی در القای اندیشه های خود به جوانان و نفوذ فرهنگی در کشور دارد از همین رو اگر درخصوص مقابله با چنین هجمه های همه جانبه ای راهکار اساسی اندیشه نشود ارزش و هنجارهای اسلامی زیرپای تبلیغات رنگارنگ اما پوچ بیگانگان له خواهد شد.