![آیا ورزش و تفریح در مسجد اشکال شرعی دارد؟](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/PXVXgcmxU1FD/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRsLFjUB8VPrrXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOVa6JPbbGjI9Q,,/%D8%A7%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85+%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C.jpg)
استفتائات جدیدی که پیرامون احکام از دفتر رهبر انقلاب سوال می شود را ماهانه منتشر می کند. سوال زیر ویژه مردادماه است که در ادامه می خوانید؛
ورزش و تفریح در مسجد
سؤال : گروهی جوان هستیم که در مسجد فعالیت فرهنگی و علمی برای نوجوانان محل داریم. گاهی در مسجد در کنار برنامه های علمی- تربیتی در همان مسجد، بازی و تفریح برای نوجوانان داریم. آیا بازی نوجوانان در مسجد اشکال شرعی دارد؟
جواب : مسجد جای ورزش و تمرین ورزشی نیست؛ و از کارهایی که با شأن و منزلت مسجد منافات دارد، باید پرهیز شود.