به گزارش افکارنیوزبه نقل از فارس، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی شنبه شب در جمع زائران و عزاداران حسینی در حرم مطهر حضرت معصومه(س) به تشریح ویژگیهای امام حسین(ع) از زبان ایشان پرداخت و اظهار کرد: حضرت سیدالشهدا(ع) و حضرت زینب(س) در روز عاشورا به لشکر جهل و باطل فرمودند به قول قرآن کریم کافران فکر نکنید وقتی خداوند به شما مهلت داده میشود، از روی علاقه است.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا زندگی دنیوی کافران بسیار مناسب است در حالی که مؤمنان مشکلات فراوانی را متحمل میشوند، تصریح کرد: خداوند میفرماید کافر برای ما اهمیتی ندارد و به همین دلیل میگذاریم در دنیا خوش باشد.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه اضافه کرد: معلم کلاس وقتی مشاهده میکند، برخی دانش آموزان به درس اهمیتی نمیدهند دیگر به آنها کاری ندارد و خداوند نیز به همین دلیل به کافران مهلت میدهد و کاری به آنها ندارد.
رفیعی با تاکید بر اینکه اگر میخواهید کریم باشید نباید شکایت خدا را نزد خلق خدا ارجاع دهید خاطرنشان کرد: برخی از افراد به طور مداوم در حال شکایت از خداوند و روزگار هستند و گاهی هم حرفهای غیر منطقی مطرح میکنند همچون اینکه زندگی ما جادو و طلسم شده است.
وی با اشاره به اینکه شکایت به خدا اشکالی ندارد اما شکایت از خدا پیش مردم عیب دارد، اظهار کرد: در روز عاشورا امام حسین(ع) انواع مصیبت فرزند، برادر و اقوام را تجربه کرد اما هیچ گاه به خداوند شکایت نکرد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با تاکید بر اینکه اگر کربلا را مرور کنیم، در خواهیم یافت که با متحمل شدن انواع مصیبتها، اهل بیت(ع) همیشه رضایت داشتهاند، تصریح کرد: امام حسین(ع) اکرم الناس است به دلیل اینکه هیچگاه در زندگی خود شکایت نکرد.
رفیعی با اشاره به ویژگیهای کریمانه امام حسین(ع) اظهار کرد: حضرت سیدالشهدا(ع) بارهای زیادی را برای کمک به فقرا حمل میکردند و به همین دلیل کبودیهای سنگینی بار در بدن مبارک ایشان قابل رؤیت بود.
وی با اشاره به حدیثی از امام حسین(ع) مبنی بر اینکه برای رفع گرفتاری به هر فردی مراجعه نکنید، اظهار کرد: حضرت سیدالشهدا(ع) تاکید کردهاند برای رفع گرفتاری به انسانی که جوانمرد باشد مراجعه کنید.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه با تاکید بر اینکه اهل بیت(ع) خاندان کرامت هستند اضافه کرد: کرامت چشمهای است که در رفتار، گفتار و روابط انسان نمایان میشود.
رفیعی با اشاره به اینکه خوش اخلاقی، کنترل خشم و نگاه نکردن به نامحرم از نشانههای کرامت است، خاطرنشان کرد: افراد اگر در زندگی خشم خود را کنترل کنند، شاهد دعواهای خانوادگی و جرم و جنایت نخواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه امام حسین(ع)، حر بن یزید ریاحی را علاوه بر اینکه بخشید به وی احسان کرد، گفت: برخی افراد به طور دائم در مجالس امام حسین(ع) حاضر میشوند اما هیچ تأثیری از رفتار اهل بیت(ع) را در زندگی خود اجرا نمیکنند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: امام حسین(ع) معدن رسالت و مدافع حق در برابر ظلم و ستم بود.
شناسه خبر:
۱۶۵۹۸۱
حجتالاسلام رفیعی مطرح کرد
نشانههای کرامت در انسانها
استاد حوزه علمیه قم عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه خوش اخلاقی، کنترل خشم و نگاه نکردن به نامحرم را از نشانههای کرامت دانست.
۰