![مرگ در دریا این بار با ایست قلبی](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/dYne6qZl8K1w/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJbm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVodU9WavNoolVmKk5Dstp3Q,,/%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA+%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C.jpg)
تقی کریمیان رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران از ساری ، گفت : این پیرمرد در آب های کم عمق یک مجتمع خصوصی در شهرستان نور مشغول شنا در دریا بود که داخل آب سکته می کند و جان خود را از دست می دهد.
وی افزود: به گفته خانواده این فرد، پیرمرد 62 ساله پیشتر سابقه سکته قلبی داشت.
کریمیان با بیان اینکه مکان غرق شدن این فرد یک مجتمع خصوصی و بدون ناجی غریق بود، افزود:بارها به مالکان مجتمع برای بکار گیری ناجی هشدار داده شده بود اما آن ها از بکارگیری ناجی غریق خودداری کردند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران گفت: ناجیان غریق مستقر در سواحل شهرستان نور دیروز 5 گردشگر و مسافر را از خطر غرق شدن نجات داده بودند.