دلاور بزرگ نیا در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران در ساری اظهار کرد: دو استان خراسان رضوی و استان مازندران دارای مسافرخانه بوده و وجود این خانههای استیجاری به علت کمبود هتل آپارتمان بوده است.
وی با اشاره به وجود بیش از 80 هزار خانه مسافر در مازندران، افزود: برای ساماندهی این اماکن استیجاری ابتدا باید صاحبان این خانه ها را ملزم به اخذ پروانه فعالیت کنیم.
بزرگ نیا با اشاره به مدل مدیریتی خانه مسافرها، گفت: مشکل اصلی هتلداران با خانه مسافرها این است که وجود این خانه ها موجب کاهش مسافران در هتل ها خواهد شد و با وجود برخی عوارضی که برای هتلداران وجود دارد صنعت هتلداری رونق نخواهد یافت. باید همه خانه مسافرها تحت پوشش جامع هتلداران قرار گیرند. اقبال مردم در واحدهای استیجاری وجود دارد اگر فعالیتهای این خانهها نیز مجاز شود مشکل اصلی حل نخواهد شد.
به گزارش ایسنا، حسن خیریانپور، معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران نیز در این نشست گفت: در حال حاضر 470 میلیارد تومان برای رفع مشکل تولیدکنندگان در نظر گرفته شده و در تلاش هستیم تا این تسهیلات به موقع پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات پرداخت 18 فقره طرح تولیدی به مرحله پرداخت رسیده است، افزود: با هماهنگیهای انجام شده با بانکها تا پایان این ماه تسهیلات 88 فقره از طرحها به مرحله پرداخت میرسد.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران خواستار رفع موانع تولید و وضع قوانین در سطوح ملی و استانی و تسهیل در فضای کسب و کار شد و افزود: با ارزیابیهای حقوقی و اداری، ابلاغیه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مدون شده است و این ابلاغیه به امضای استاندار رسیده و فردا به بانکها ابلاغ میشود.دولت از بنگاههای کوچک و واحدهایی که 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند اعلام حمایت کرده است.
خیریان پور اظهار کرد: تا کنون 2800 طرح اقتصادی در سامانه ثبت شده است که در حال بررسی توسط بانک، ارائه اسناد و مدارک از طرف متقاضیان است.