وقتی خسارت تعطیلی کنسرت را مخاطبان باید پرداخت کنند؟!

از ابتدای تیر ماه، رئیس جمهور دستور بازگشایی سالن‌های سینما و کنسرت را صادر کرد. البته اجرا در سالن‌های کنسرت، به شرط حضور ۵۰ درصدی تماشاگران و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

اخبار فرهنگ و هنر - در مدت قرنطینه خواننده‌های بسیاری کنسرت آنلاین خود را اجرا کردند؛ برخی در برج میلاد بدون حضور تماشاگر و برخی دیگر به صورت اینترنتی اجرا‌های خود را برگزار کردند. حالا پس از وقفه چهار ماهه، اولین کنسرت در حضور تماشاگران بعد از وقفه چهار ماهه در سالن وزارت کشور اجرا می‌شود.

 

 

گرانی‌ها به بلیت کنسرت رسید/ خسارت تعطیلی کنسرت را مخاطبان پرداخت کنند؟!

فرزاد فرزین ، خواننده مشهور پاپ، در روز چهارشنبه ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۹، در دو سانس ساعت ۱۹ و ساعت ۲۲ کنسرت خود را اجرا می‌کند. نکته عجیب افزایش ناگهانی قیمت بلیت کنسرت هاست. قیمت‌ها از ۷۰ هزار تومان برای نقاط کور و بدون دید تماشاگر تا ۲۶۵ هزار تومان متغیر است!

گرانی‌ها به بلیت کنسرت رسید/ خسارت تعطیلی کنسرت را مخاطبان پرداخت کنند؟!

بلیت کنسرت امید حاجیلی ، دیگر خواننده پاپ نیز از ۷۰ هزار تومان تا ۲۶۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است. این‌طور که از شواهد پیداست قرار است این قیمت همیشگی باشد. همچنین، در هنگام خرید بلیت قید شده که دو صندلی قبل و بعد جهت حفظ فاصله اجتماعی غیر فعال است.

البته با توجه به قانونی که پیشتر وضع شد، ده درصد از سود ناخالص یعنی ۱۰ درصد از بهای بلیت تمام صندلی‌های یک اجرا، چه به فروش رسیده باشد و چه نرسیده باشد، باید به عنوان مالیات به ارشاد داده شود.

گرانی بلیت کنسرت‌ها دلایل متعددی دارد؛ مثلاً توقف چهار ماهه اجرای کنسرت به دلیل بیماری کرونا، امکان فروش بلیت برای ۵۰ درصد ظرفیت سالن و  ...؛ ولی دلایل هرچه باشد ضررش را نباید مخاطب هنردوست پرداخت کند. حال باید دید که مسئولیت نظارت بر قیمت‌های بلیت کنسرت با کیست؟ آیا تهیه کنندگان موسیقی می‌توانند خود قیمت‌ها را افزایش دهند؟ آیا مخاطبان با وجود قیمت بالا از کنسرت استقبال می‌کنند؟