ویژگی بارز این کتاب، استفاده مستند نویسنده از اسناد تاریخی موثق برای فضاسازی و روایت داستانی است؛ به نحوی که اکثر اسامی و شخصیتهای داستان با اسامی و مشخصات حقیقی خود وارد میشوند و بر مدار تخیل نویسنده، نقش شان را ایفا میکنند. همچنین حاوی عملیاتهای پیچیده اطلاعاتی و مهیج است که با کش مکشهای داستانی، مخاطب را در جریان جنایات رژیم صهیونیستی قرار میدهد.
اخبار فرهنگ و هنر - سیزدهم خرداد سال ۱۳۶۸ هجری شمسی مردی بزرگ از دنیا رفت. در همان شب در سراسر دنیا ۱۲ نفر یهودی متولد شدند. یازده پسر و یک دختر! در بین آنها فقط یک پسر بود که در اجداد پدری و مادری اش اصالت یهودی اش اثبات شده بود و از وفاداران به صهیونیسم بودند. اسمش را بنیامین گذاشتند. چون در ساعت و دقیقه روز خاصی به دنیا آمده بود و از طرفی هوش بسیار فعالی داشت، مورد توجه موساد قرار میگیرد.
شخصیت اصلی داستان یا همان بنیامین، دقیقاً در همان ساعت و دقیقهای که امام خمینی (ره) از دنیا میروند، به دنیا میآید و تحت شدیدترین مراقبتهای موساد زندگی میکند. بر اساس برنامه طراحی شده آنها زندگی میکند. والدین او هر دو کارمند موساد هستند. مادرش نسبت به تبعیض جنسیتی یهود نسبت به دختر و پسر ناراحت است و دائماً همسرش و منابع دینی شان را مورد سوال و مقایسه قرار میدهد. به همین مناسبت در بخشی از کتاب برخی از رسوم و آداب صهیونیستها در خصوص تبعیضات جنسیتی از زبان او برای مخاطب بیان میشود.
بنیامین تحت حرفه ایترین و پیشرفتهترین آموزشهای عمومی، تخصصی و اطلاعاتی قرار میگیرد. رژیم غذایی، ترددها، حتی منابع مطالعاتی و رسانهای اش به دقت سانسور میشود. تحصیلاتش از پیش دبستانی تا قبل از دانشگاه در اسرائیل به اتمام میرسد و برای ادامه تحصیل راهی اروپا میشود. او تحت تاثیر مادرش، به دنبال کشف حقیقتهای دین و آئینش میپردازد. در دانشگاه عاشق دختری مسیحی به نام مریا میشود که با همراهی هم مسیر کشف حقیقت را طی میکنند.
در فصول مختلف بین زندگی بنیامین جنایات رژیم صهیونیستی در قالب داستان روایت میشود. از ایفای نقش در ناآرامیهای مدنی ایران تا ترور دانشمندان هستهای و فعالیتهای غیر انسانی در خصوص مردم دنیا.
پرونده فوق سرّی ۲۰۴۰؛ داستانی از جنایات رژیم صهیونیستی علیه بشریت به خصوص ایران به قلم محمد قنبری در قطع رقعی و ۱۶۰ همزمان با ایام یوم الله روز جهانی قدس توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.