به گزارش افکارنیوز به نقل ازفارس، هنر بهترین وسیله تاثیرگذاری بر "ناخود آگاه” مخاطب است و این ضمیر ناخودآگاه به مرور بر رفتار "خود آگاه” فرد تاثیر خواهد گذاشت. تأثیرگذاری بر ذهن مخاطب که موجب تاثیر و تغییر در رفتار وی میشود، همان "عملیات روانی” است. پس از انقلاب اسلامی غرب در برخورد با ایدئولوژی اسلام ناب برای رخنه در سد پولادین مقاومت ایرانیان مسلمان از هنر هفتم نیز بهره برده است&
در این میان یکی از سوژههایی که در فیلمهای مستند و سینمایی و حتی سریالهای طولانی دستاویز این تهاجم قرار گرفته است، دستیابی ایران به دانش هستهای است.
در این مجال کوتاه به معرفی برخی مصادیق از نحوه انعکاس موضوع هستهای ایران در سینمای آمریکا می پردازیم.
در فیلم مستند “ایرانیوم”(Iranium به تهیهکنندگی “رافائل شور”)، دستیابی ایران به انرژی اتمی را، دستیابی به سلاح هستهای دانسته و با به کارگیری صحنهسازیها و استفاده از عنوان “مستند”، اطلاعات غلط و دروغهای خود را به مخاطب القا میکند. از سوی دیگر در فیلم “نوستراداموس ۲۰۱۲ ”(Nostradamus ۲۰۱۲) از طریق مصاحبههای مختلف با دانشمندان، سعی در باورپذیر کردن مسئله “ویرانیها و آشفتگیهای سیاسی و اقتصادی دوران آخرالزمان” در مخاطبان دارد و سعی دارد ایران و سیاستهای مربوط به دستیابی به انرژی اتمی را، از زمینههای آشفتگیها و جنگهای آخرالزمان بداند!
باید دانست که در کنار آثار مستند سینمایی، فیلمهای سینمایی متعددی هم ساخته میشوند تا با استفاده از جلوههای بصری و تکنیکهای سینمایی، به اصطلاح وخامت ماجرای هستهای ایران را برای بیننده باورپذیرتر کند. در سریال ”۲۴″ بارها خاک آمریکا مورد تهدیدهای هستهای و بیولوژیک قرار میگیرد که در اکثر آن ها تروریستهای مسلمان دست دارند.
روند فیلم به سویی پیش میرود که بیننده به طور ناخودآگاه و غیرمستقیم به منشا این حملات، یعنی ایران اسلامی، پی میبرد!! در مجموعه فیلمهای “ترنسفورمز”(Transformers) که رباتهایی فضایی به کمک جامعه غرب آمدهاند، یکی از تهدیدات دنیای غرب مسئله سلاحهای هستهای ایران میباشد. در یکی از قسمتهای این مجموعه، این رباتها به مراکز هستهای ایران حمله میکنند. جالب آنجاست که هالیوود برای تأثیرگذاری بیشتر بر مخاطبان خود، دست به خلق محتوایی افسانهای میزند.
در فیلم “جاودانهها”(Immortals) پادشاهی ویرانگر با لشکریانی هولناک، قصد بهدست آوردن کمانی جادویی را دارد؛ این کمان یک کمان آسمانی و متعلق به خدایان است و قدرتی ویرانگر دارد که اگر به دست این پادشاه بیفتد، دنیا نابود میشود و اگر به دست یونانیان که در حال دفاع از شهر و کاشانه خود هستند بیفتد، باعثنجات دنیا میشود. این کمان، کنایه از سلاح اتمی است و آن لشکریان مهاجم کنایه از دولت و ملت ایران هستند! در فیلم “۳۰۰″ هم دیده بودیم که پادشاه ایران ظالم و دهشتناک به تصویر کشیده شده و سپاهیانش کریهالمنظر و زشترو بودند!
سینمای نظام سلطه همگام با حرکتهای خصومتآمیز سیاسی و اقتصادی غرب در فیلمهای متعدد سینمایی و مستند و در مضامین متنوعی همچون تروریسم، سلاح هستهای و کشتار جمعی، بمبگذاری و… در تنور ایران هراسی دمیدهاند و اقدام به تصویرسازیها و افسانه سازیهای دورغین علیه نظام و ملت ایران و تخریب اذهان عمومی پرداختهاند. تاثیر جادویی هنر هفتم و جایگاه آن در جنگ نرم را هرگز نمیشود، نادیده گرفت.
اما آنچه که نباید از آن غافل بود، بیاعتمادی روز افزون ملتهای غربی نسبت به دولتها و رسانههایشان است. به طوری که رسانههای مستقل محلی کم کم در برابر غولهای رسانهای مرداک در میان افکار عمومی بیشتر مورد اقبال قرار میگیرند. مردم این کشورها در برابر صحت اطلاعات تولیدات رسانههای خود همواره با تردید و سوال مواجهند.
شناسه خبر:
۹۶۱۶۰
کیک زرد ایرانی در سینمای آمریکایی
آنچه که نباید از آن غافل بود، بیاعتمادی روز افزون ملتهای غربی نسبت به دولتها و رسانههایشان است. به طوری که رسانههای مستقل محلی کم کم در برابر غولهای رسانهای مرداک در میان افکار عمومی بیشتر مورد اقبال قرار میگیرند.
۰