![ادامه فیلمبرداری «ایل دا» در شرایط سیلابی لرستان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/12RusTjx0kbU/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVq8m4_4rYPbf35mq7w9fiGQ,,/%D8%A7%DB%8C%D9%84+%D8%AF%D8%A7.jpg)
علیرضا سبط احمدی تهیه کننده مجموعه تلویزیونی « ایل دا » درباره ادامه تصویربرداری در منطقه لرستان با توجه به اعلام هواشناسی گفت: تصویربرداری فاز دوم سریال همچنان ادامه دارد. گروه مشغول تصویربرداری صحنه های مربوط به ارتفاعات روستاهای رباط و ریمله در اطراف خرم آباد است.
اخبار فرهنگ و هنر - وی ادامه داد: با توجه به اعلام شرایط بحرانی بارش توسط ستاد بحران استان، همچنان گروه در تلاش است تا بخشهای مربوط به ارتفاعات را تصویربرداری کنیم و زمان را از دست ندهیم. سیلابی شدن منطقه اعلام شده اما با توجه به زمان بندی و هزینه های گزاف تولید مجبور به ادامه تصویربرداری در شرایط سخت جوی با همکاری همه عوامل هستیم.
سبط احمدی درباره اتمام بازی تعدادی از بازیگران گفت: تاکنون بازی پوریا پورسرخ، کورش سلیمانی و خسرو شهراز به اتمام رسیده است.
«ایل دا» در گروه فیلم و سریال مرکز سیما فیلم و به تهیه کنندگی سید علیرضا سبط احمدی و کارگردانی راما قویدل به نویسندگی نوشین پیرحیاتی در حال تولید است.