وی در همین راستا ادامه داد: این سازمان برای تامین نیازهای بودجه از سه طریق عمل میکند، روش اول تامین هزینهها بر اساس فروش نفت است، دومین راه مالیات بوده و راه سوم برای کسب بودجه مورد نیاز سایر در آمدهایی است که میتوانند به بودجه کمک کنند، بخش سوم این راهکار بخشهای مختلفی را شامل میشود که یکی از آنها همین مسئله موسیقی مورد نظر است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: ما همواره نیازمند تامین منابع برای خرج سالانه کشور هستیم، تمامی هزینههای کشور میبایست از طریق منابعی از پیش تعیین شده تامین شود تا در پایان سال میزان منابع و هزینهها متوازن باشند.
وی درباره طرح تخصیص ۱۰ درصد از فروش کنسرتها به وزارت ارشاد اظهار کرد: طرح مطرح شده در قبال تخصیص ۱۰ درصد از فروش کنسرتها به وزارت ارشاد نیز در رابطه با همین تامین بودجه فرهنگی کشور است، کسب این سهم از فروش کنسرتها بدون شک در حالی رخ میدهد که بررسیهای لازم جهت چگونگی اجرای آن در نظر گرفته شده و این تصمیم یکباره و شتاب زده نیست.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نمایندگان مجلس بدون شک بررسی کردهاند که تعداد کنسرتهایی که در طول سال برگزار میشوند به لحاظ رقم و عدد به حدی رسیده است که ۱۰ درصد از آن میتواند در بخشهای دیگر فرهنگی مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر گذار باشد، این تصمیم به هیچ وجه اشکال قانونی ندارد، زیرا مازاد درآمدهای یک بخش فرهنگی میتواند در بخشهای دیگر هزینه شود.
سالک نقدهای مطرح شده در قبال طرح فوق را وارد دانست و تصریح کرد: تهیه کنندگان و دفاتر موسیقی بر این طرح نقدهای دارند که نقد آنان هم قابل قبول و بررسی است، زیرا آنها از این دیدگاه به مسئله نگاه میکنند که هزینه برگزاری کنسرت و اقدامات جانبی آن بسیار زیاد است و فروش کلی مبلغی نیست که بخواهند ۱۰ درصد آن را هم به وزارت ارشاد بدهند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: به شخصه با در نظر گرفتن نظرات هر دو طرف اتفاق، از سویی وزارت ارشاد و از سویی تهیه کنندگان موسیقی، معتقدم باید این مسئله به درستی و با آمار دقیق انجام شود تا هر دو طرف از اتفاقات و تصمیمات گرفته شده راضی بوده و همچنین نتیجه این اشتراک به توسعه فرهنگ منجر شود.