![کنسرت 3 خواننده زن برای اولین بار در ایران](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/WUgwifUqy2Jh/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRulJKFxzDzY-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVy5MTpXhwBwrW41bi53Z6sg,,/%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
کنسرت گروه موسیقی راستان به سرپرستی آزاده امیری، ساعت ۱۴ روز ۲۳ فروردین، با رپرتواری از موسیقی ایرانی و حضور سه خواننده به اجرا در می آید، این گروه با خوانندگی فریبا معظمی، فرخنده جلالی و سلام اسفندیارپور و نوازندگی آزاده امیری (سرپرست، تار)، مهزاد خردمند (کمانچه آلتو)، صبا رمضان (دف و دایره)، گوهرناز مسائلی (تمبک)، لیلا ظهیر الدینی (عود)، شیوا عابدی (کمانچه) و پگاه زهدی (سنتور) مجموعه قطعاتی از موسیقی ایرانی را تقدیم بانوان موسیقی دوست می کنند.
این اولین اجرایی در کنسرت بانوان هست که توسط سه خواننده برگزار خواهد شد و قطعاتی در آواز بیات ترک، دستگاه شور، آواز اصفهان و دستگاه چهارگاه به اجرا در می آید.