به گزارش مهر به نقل از منابع اینترنتی، مقامات شهر دانگشیانگ در استان گانسو اعلام کردند قصد دارند موزه ای به مساحت ۸۰۰ متر مربع با سالنهای نمایش و سیستم نمایش دیجیتال بنا کنند.

این نسخه قدیمی از قرآن دربرگیرنده ۵۳۶ صفحه است که در سال ۲۰۰۹ در شهر دانگشیانگ کشف شده است.

کارشناسان چین، بریتانیا و ژاپن این نسخه را به دقت مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و اعلام کرده اند این قرآن بین قرون ۹ تا ۱۱ نوشته شده است.

این موزه قرار است با استفاده از متودهای پیشرفته اقدام به حفظ و نگهداری این کتاب آسمانی قدیمی کرده و روند تخریب آن را آهسته تر کند.

کار ساخت این موزه از ماه آوریل(فروردین) آغاز و تا پایان سال میلادی خاتمه خواهد یافت.

ما کینگفانگ امام جماعت محلی اظهار داشت: این نسخه به عنوان یک شی فرهنگی از بعد محلی مورد حفاظت قرار می گیرد و احتمال می رود یکی از قدیمی ترین نسخه های موجود قرآن باشد.

نسخه خطی جدید کشف شده از قرآن درمیان آرشیوهای قدیمی بوده که از سوی محققان مرکز فرهنگ اسلامی دانشگاه لانژو چین کشف شده است. آنها اعتقاد دارند این نسخه خطی از سوی " شا ژانوگ " و " ما فولو " دو روحانی برجسته و خوشنویس ترجمه شده است.

دینگ شیرن رئیس مؤسسه فرهنگ اسلامی دانشگاه لانژو اظهار داشت که "شا" و "ما" ترجمه این قرآن را در سال ۱۹۰۹ آغاز کرده و کار خود را در سال ۱۹۱۲ به اتمام رساندند. پس از آن سه نسخه دیگر نیز از این قرآن منتشر شد که به طور گسترده در لانژو مورد استفاده قرار می گرفت.