![اکران «اتاق تاریک» با بازی ساره بیات در ارسباران](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/JdcNb7OGXGiv/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRt3svqxPJti0XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVfA-P2QXHk1l_T-CgKqtqLQ,,/%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%82+%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9.jpg)
«اتاق تاریک» به کارگردانی روح الله حجازی یکشنبه ۲۳ دی ماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران نمایش داده شده و پس از آن با حضور عوامل نقد و بررسی میشود.
در خلاصه داستان «اتاق تاریک» آمده است: فرهاد و هاله فصل جدید زندگی خود را آغاز کرده اند و این سرآغاز تغییرات دیگری است که آنها را در مواجهه با مسائل جدیدی قرار می دهد.
روح الله حجازی نویسنده و کارگردان، آنتونیا شرکا منتقد، کورش جاهد کارشناس سینما و جمعی دیگر از عوامل و بازیگران فیلم مهمانان چهارصد و نود و ششمین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.
ساره بیات، ساعد سهیلی، امیررضا رنجبران، مروارید کاشیان، محمد امامی، رضا احمدی، ژیلا دایی و سید علیرضا میرسالاری بازیگران «اتاق تاریک» هستند.