بزرگترین رویداد فرهنگی کشور در 12 اردیبهشت ماه سال جاری در مصلای تهران آغاز شد.
در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 2050 ناشر داخلی و 132 ناشر خارجی شرکت کردند. ناشران داخلی را می توان در بخش های مختلف عمومی، دانشگاهی، آموزشی و کودک و نوجوان و ناشران خارجی را در بخش بین الملل مشاهده کرد.
ناشران با آثار شاعران و نویسندگان به سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آمدند و کتاب های خود را عرضه کردند در این دوره هم مانند دوره های پیش، برخی کتاب ها در نمایشگاه کتاب پرفروش شد.
در انتشارات سوره مهر علاوه بر کتاب های فاضل نظری با عنوان های آن ها، «اقلیت»، «گریه های امپراتور»، «ضد و کتاب»، کتاب های دیگری چون« آبنبات هل دار»،«دختر شینا»و «خاطرات سفیر» در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پرفروش بود از دیگر کتاب های پرفروش این انتشاراتی می توان به «سالیان» سجاد سامانی، «اردوگاه اطفال» و «آخرین نشان مردی» اشاره کرد.
در انتشارات شهرستان ادب آثار شاعران و نویسندگانی مانند «تماشایی» میلاد عرفانپور، «چاپ بیروت» علی داوودی، «هیس گل ها خوابند» مرتضی امیری اسفندقه و «یاد آوری» محمد مهدی سیار اشاره کرد از دیگر افرادی که در این انتشاراتی کتاب آن ها پرفروش شد می توان به کتاب هایی چون «آوازهای روسی» مدقق، «ابدی» صفری،«به نام یونس» علی آرمین، «خانه مغایرت»، علی شاه علی، «خواب پلنگ» حکیمیان، «بی کتابی»، «جمجمه ات را قرض بده» و «قاف» اشاره کرد.
در انتشارات شانی هم می توان به آثار شاعرانی مانند اهورا فروزان، صنم نافع، حامد عسگری، مجید صالحی، احسان افشاری و نجمه زارع اشاره کرد.