شاهین فرهت آهنگساز و مدرس پیشکسوت موسیقی کشورمان در گفتگو ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های خود توضیح داد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادم کارهای مربوط به آغاز ضبط سمفونی شماره ۱۸ به اتمام رسیده و من به زودی ضبط این سمفونی را با حضور یک اسپانسر آغاز خواهم کرد. البته تصمیم دارم همزمان با ضبط این سمفونی کارهای مربوط به سمفونی امام رضا (ع) را نیز انجام دهم که به اعتقاد من کار بسیار متفاوتی است و دوست دارم روزی شاهد اجرای زنده ای از این سمفونی باشم. البته کارهای مربوط به ضبط سمفونی امام رضا (ع) مانند همیشه در اوکراین انجام خواهد گرفت و ما بر اساس زمان بندی که درباره این پروژه انجام دادیم کارهای مربوط به ضبط را در تابستان امسال آغاز می کنیم.
وی ادامه داد: کار دیگری که تصمیم دارم آن را به سرانجام برسانم انتشار مجموعه آثاری است که تاکنون در قالب سمفونی های مختلف منتشر شده. به هر حال برخی از این کارها طی سال های گذشته به صورتی منتشر شده که مخاطبان دسترسی به آنها نداشته و همواره از من می خواستند برای تهیه این کارها آنها را راهنمایی کنم. شاید باور نکنید که تعدادی از این کارها نیز هستند که من خودم آنها را ندارم و به جهت اینکه بعد از انتشار تعدادی از آنها را به دوستان هدیه می دادم اکنون خودم نیز این آثار را ندارم. برخی دیگر از این آثار نیز بودند که بعد از عرضه در بازار موسیقی و اتمام آنها دیگر منتشر نشده و عملا نایاب شدند که در این مورد می توان به سمفونی «دماوند» یا سمفونی«پیامبر» اشاره کرد که دیگر در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی توزیع نشد.
این آهنگساز در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: تدوین دوباره مجموعه سمفونی هایی که تاکنون از من منتشر شده، پروژه بسیار سنگینی است که تمایل دارم آن را مطابق با استانداردهای جهانی منتشر کنم. این در حالی است که علاقه مندم اگر امکانات فراهم باشد این آلبوم ها را غیر از ایران در بازارهای بین المللی نیز منتشر کنم که این نیازمند همکاری تمامی نهادها و مجموعه های مرتبط با این موضوع است که باید کمک های قابل توجهی در این زمینه انجام دهند. از سوی دیگر من واقعا نمی دانم چرا عده ای می گویند موسیقی کلاسیک در ایران طرفدار ندارد. اگر این موسیقی طرفدار ندارد پس چطور می شود برخی از این کارها با استقبال مخاطبان روبرو می شود؟ به اعتقاد من ما در نظام توزیع و پخش آثار موسیقایی مشکلات زیادی داریم که باید هرچه زودتر نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
فرهت در پایان تصریح کرد: به اعتقاد من موسیقی کلاسیک در ایران می تواند دربرگیرنده شخصیت موسیقی کشورمان به حساب آید که باید بیشتر و بهتر از اینها به آن توجه کرد. این توجه نیز می تواند در موضوع پخش و توزیع آثار با کیفیت مورد بررسی قرار گیرد چرا که در نظام توزیع و پخش است که می توان به ارزیابی درستی از شرایط موسیقی کشورمان دست پیدا کنیم.