سینما نگار:یکی از نقشهای اصلی این فیلم را گلشیفته فراهانی بازیگر مهاجر ایرانی بازی می کند و هفت پرده در زمان خود دومین تجربه بازیگری فراهانی بعد از درخت گلابی بود.


فریبرز عرب نیا، مهدی احمدی، عسل بدیعی، ماهایا پطروسیان، مجید مشیری و مانی کسراییان دیگر بازیگران فیلم بوده اند ضمن اینکه بهزاد فراهانی هنرمند بزرگ تئاتر ایران و پدر گلشیفته هم در این فیلم یکی از نقشهای مکمل را ایفا کرده است.

جالب اینجاست که هرچند تابستان امسال شایعاتی درباره اکران محدود این فیلم مطرح شد و حتی ماه رمضان به عنوان تاریخ احتمالی اکران آن پیش بینی شد اما هیچ کدام از عوامل فیلم و حتی خودِ موتمن از سرنوشت این فیلم آگاهی نداشتند تا اینکه به ناگاه این فیلم بدون حتی یک خط تبلیغ به صورت گسترده وارد شبکه نمایش خانگی شد.



احتمالا دست اندرکاران شرکت سینما رسانه آسیا که پخش این فیلم را برعهده داشته اند، این احتمال را میدادند که اطلاع رسانی پیش از موعد درباره پخش این فیلم ممکن است سبب ساز سوء تفاهم نسبت به چگونگی دریافت مجوز پخش آن شود و برای همین به صورتی کاملا چراغ خاموش و بدون کمترین پیش زمینه ای فیلم را در شبکه نمایش خانگی توزیع کرده اند.

توزیع این فیلم نه تنها در تهران بلکه در شهرستانها نیز انجام شده و تیراژ تقریبی آن حدود ۲۵۰ هزار نسخه بوده است


یک نکته درباره طراحی اینسرت این فیلم جلب توجه میکند و آن هم اینکه در بالای نام این فیلم با فونتی درشت تر از نام کارگردان و سایر بازیگران نام گلشیفته فراهانی آمده است و این یعنی یک پلتیک برای کمک به فروش فیلم.

داستان فیلم که سناریویش توسط سعید عقیقی(خالق فیلمنامه شبهای روشن) نوشته شده در هفت پرده با نامهای فتح، امید، نیاز، هجران، عزم، خوف و فنا روایت میشود. در این هفت پرده زندگی چهار جوانی مرور میشود که برای حل مشکل مالی خود گرد هم آمده و با هم مشورت می کنند.


آن ها پس از توافق با هم تصمیم به تلاش مجدد برای تهیه پول می گیرند اما پس از ناکامی و ناامیدی مجدداً گرد هم آمده و علیرغم میل باطنی خود تصمیم به سرقت می گیرند.

آن ها با فراهم آوردن مقدمات و تهیه اسلحه به فروشگاهی حمله کرده و پس از سرقت متواری می شوند اما پس از تعقیب و گریز سرانجام توسط پلیس محاصره شده و کشته می شوند.