![«معرکه در معرکه» آقای بازیگر در ماه رمضان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/2uPzGuFScMpa/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRmmAg7JvvwWkXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVy5MTpXhwBwo6PQyUKPNecQ,,/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B4+%D8%B7%D9%87%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AB.jpg)
سیاوش طهمورث کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر که قصد دارد نمایش «معرکه در معرکه» را تابستان سال جاری در سالن چهارسوی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه ببرد، درباره وضعیت تمرین و گروه بازیگران این اثر نمایشی گفت: بازیگران نمایش «معرکه در معرکه» طی روزهای باقیمانده فروردین انتخاب می شوند و تمرین های این اثر نمایشی آغاز می شود.
وی ادامه داد: به احتمال زیاد تمرین های «معرکه در معرکه» را از اول اردیبهشت شروع می کنیم.
طهمورث درباره دیگر فعالیت های مدنظر خود در زمینه کارگردانی تئاتر، اظهار کرد: به دنبال نمایشنامه ای مناسب هستم تا در ماه رمضان روی صحنه ببرم البته هنوز متنی را انتخاب نکرده ام.
این کارگردان و بازیگر تئاتر در پایان صحبت هایش تأکید کرد: در صورت اینکه شرایط مناسب فراهم شود و متنی را انتخاب کنم، علاقه مندم در ماه رمضان آن را روی صحنه ببرم.