![مدیران و هنرمندان به ملاقات خانم بازیگر رفتند](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/eWaBHeZYtEiK/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVbAkiqt2D389_Wm4PA203Tw,,/%D9%85%D9%84%DA%A9%D9%87+%D8%B1%D9%86%D8%AC%D8%A8%D8%B1.jpg)
رضا پورحسین قائم مقام معاونت سیما و چند تن از هنرمندان امروز ۳۰ مهر به ملاقات ملکه رنجبر بازیگر پیشکسوت رفتند که مدتی در بیمارستان بستری است.
این مدیران و هنرمندان در این دیدار با فریبرز ایروانی فرزند رنجبر گفتگو کرده و از روند درمان وی آگاه شدند.
ایروانی فرزند ملکه رنجبر با تاکید بر پایداری وضعیت مادرش پس از عمل جراحی از هوشیاری وی خبر داد و خواهان دعای خیر مردم ایران برای سلامتی مادر خود شد.
پورحسین قائم مقام معاونت سیما، مرتضی طاهری رییس دفتر این معاونت، مهران مهام تهیه کننده و مهران غفوریان بازیگر در این دیدار حضور داشتند.