در یادداشت تهمینه میلانی ، آمده است:
«سریال شهرزاد را دوست دارم و به اتفاق همسرم، هر هفته آن را میبینیم زیرا متناسب با روحیه ایرانیان است و برای ایشان قصه میگوید و همه اعضای خانواده را فارغ از سن و موقعیت طبقاتی اجتماعی جذب میکند. شهرزاد با نقل داستانهای تو در تو که نشان از علایق و سلایق متنوع اجتماعی است و هوشمندانه و هماهنگ با یکدیگر داستان و درام واحدی را شکل میدهد.
این سریال با ایجاد تعلیق و درام تاثیرگذار به شعور و درک تماشاگر احترام میگذارد و آنها را با خود همراه میکند. در شهرزاد مخاطب به راحتی با شخصیتهای متنوع ارتباط برقرار میکند ضمن اینکه هر یک از تماشاگران با یک یا چند شخصیت داستان ، همزاد پنداری میکند.
این مجموعه تصویر زیبایی از گذشتگان به ما میدهد که حتی اگر کاملا مستند هم نباشد، بدلیل انسجام در فضاسازی و بازی خوب بازیگران، باور پذیر است.
بر خلاف اغلب سریالهای مرسوم، نگاه پویا و خلاقی به بانوان کشور دارد و نه تنها به آنها نگاه ابزاری ندارد و بیتفاوت نیست بلکه با قرار دادن شهرزاد به عنوان شخصیت محوری داستان و در کنار او شیرین ، آذر و … به احساسات و توانمندیهای شغلی ، اجتماعی و سیاسی ایشان بها میدهد که احترام قائل است. شهرزاد با نمایش روابط محترمانه حاکم بر اعضای خانوادههای طبقات مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ، بر ناخودآگاه تماشاگران تاثیر مثبت دارد و بهنوعی ایشان را تشویق به ایجاد دیالوگ و همفکری در خانواده میکند.
کارگردانی، بازی بازیگران و فضاسازی کلیه لوکیشنها حساب شده و هنرمندانه است.تیتراژ و المانهای بهره گرفته برای ساخت آن، متناسب با قصه و حساب شده و گریم بازیگران و لباس متنوع آنها ، متناسب با موقیت زمانی ، شغلی و طبقاتی آنهاست. علاوه بر آن فیلمنامه حساب شده آن ، حاصل خلاقیت دو انسان (نغمه ثمینی و حسن فتحی)با سواد و آگاه به درام و مسائل اجتماعی است.
در خاتمه معتقدم، از آنجا که سریال زیبای «شهرزاد» سلیقه تماشاگر را ارتقا داده است، متر و معیاری برای سازندگان سریالهایی خواهد شد که در آینده بخواهند موفقیت «شهرزاد» را تکرار کنند.»