![«راپورتچی» از تیمور لنگ و فرزندانش می گوید](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/86wkzWbFPHHu/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5U37Cd3OZoVyg,,/%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88+%D8%B5%D8%A8%D8%A7.jpg)
برنامه «راپورتچی» که با رویکرد طنزآمیز به مرور وقایع تاریخ ایران و جهان می پردازد روز دوشنبه ۲۰ شهریور با نگاهی به زندگی تیمور لنگ گورکانی و فرزندانش با مخاطبان همراه می شود.
تیمور نخستین پادشاه گورکانی و موسس سلطنت این سلسله بود که از سال ۷۷۱ تا ۸۰۷ ه. ق در بیشتر ممالک آسیا پادشاهی کرد. تیمور را ایرانیان به سبب لنگی پای چپش تیمور لنگ می خوانند. او مرزهای خود را نخست در سرتاسر آسیای میانه و آن گاه سراسر خراسان و سپس به همه بخشهای ایران و امپراتوری عثمانی و بخشهایی از هندوستان گسترش داد. از آنجایی که فتوحات تیمور بیشتر جنبه یورش و هجوم داشت تا تسخیر واقعی، اغلب این مناطق باز به زودی از تصرف تیموریان خارج شد.
«راپورتچی» را گروه طنز و سرگرمی رادیو صبا به تهیه کنندگی مهدی خانیپور، نویسندگی ریحانه یزداندوست و با اجرای مهرناز فقیهی و امیر زندهدلان تقدیم علاقه مندان به وقایع تاریخی می کند.
این برنامه هر روز ساعت ۱۲:۱۵ روی موج اف ام ردیف ۱۰۵.۵ مگاهرتز از رادیو صبا پخش می شود.