در آستانه روز ملی سینما، سایت بانک جامع اطلاعات سینمای ایران با عنوان سوره سینما دور جدید بهروزرسانی اطلاعات هنرمندان را آغاز کرد.
این بهروزرسانی شامل پرونده افراد، موسسات سینمایی، جشنواره و فیلمها است که تمامی صنوف سینمایی میتوانند با مراجعه به آدرس www.sourehcinema.com/Default.aspx و تکمیل فرم فراخوان اطلاعات خود را تکمیل کنند.
سایت بانک اطلاعات سینمای ایران با عنوان سوره سینما تنها بانک جامع اطلاعاتی سینماگران است که پرونده فیلمهای تاریخ سینمای ایران از ابتدا تاکنون به همراه کلیه اطلاعات مربوط به آنها یعنی عوامل فیلم، مشخصات فنی، خلاصه فیلم، بیوگرافی و سوابق هنری سینماگران ایرانی، بزرگترین گالری عکس سینمایی شامل عکسهای صحنه، پشت صحنه و پوستر برای فیلمها، همچنین پرونده کامل جشنوارهها شامل قوانین و مقررات، فیلمها، جوایز، تصاویر و... مانند جشنواره بینالمللی فیلم فجر، جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان، جشن خانه سینما، جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، جشنواره بینالمللی فیلم «رشد» و ... در این بانک گردآوری شده و پرونده فیلمهای سینمایی به تفکیک سال تولید از ۱۳۰۹ تاکنون در آن ارایه شده است.
علاوه بر اطلاعات مربوط به ۳۲ هزار و ۴۳۹ سینماگر از سال ۱۳۰۹ در این بانک، سه هزار و ۵۰۷ پروند فیلم شامل آلبوم عکسها، خلاصه داستان و تیتراژ، همچنین اطلاعات مربوط به ۷۶۵ شرکت و فیلمهای تولید شده آن معرفی شده است. محتوای این بانک شامل تاریخچه سینمای ایران، معرفی فیلمهای ساخته شده ایرانی به همراه کلیه اطلاعات مربوط به آنها یعنی عوامل فیلم، مشخصات فنی، خلاصه فیلم، بیوگرافی و سوابق هنری سینماگران ایرانی از سال ۱۳۰۹ تا کنون است، بزرگترین گالری عکس سینمایی شامل عکس های صحنه، پشت صحنه و پوستر برای فیلمها، افراد و جشنوارهها، گزارش کامل از نتایج جشنوارههای داخلی و بینالمللی و رویدادهای روز آن، امکان دسترسی به اطلاعات روز سینماهای تهران به طور کامل، بخش آرشیو عکس شامل عکس فیلم، پشت صحنه فیلم و هنرمندان میشود.
همچنین، پرونده کامل شامل قوانین و مقررات، فیلمها، جوایز، تصاویر و… از اطلاعات مربوط به جشنوارههای مهم سینمایی کشور مانند جشنواره بینالمللی فیلم فجر، جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان، جشن خانه سینما، جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، جشنواره بینالمللی فیلم «رشد» در این بانک گردآوری شده و پرونده فیلمهای سینمایی به تفکیک سال تولید از ۱۳۰۹ تاکنون در آن ارایه شده است.
دسترسی به اطلاعات شرکتهای تولید و پخش از دیگر خدمات این مرجع اطلاعاتی سینمای کشور است و فهرست کاملی از معرفی شرکتها به همراه آدرس و شرح فعالیتها در آن ارایه و همچنین، اطلاعات مربوط به اعضای صنوف مختلف سینمایی در آن تهیه شده به عنوان مثال آمار و اطلاعات تعداد چهار هزار و ۲۷ نویسنده، چهل و هفت هزار و ۵۲۲ بازیگر، سه هزار و ۸۱۴ تهیه کننده سینما قرار گرفته و آمار بقیه صنوف مثل صدابردار، منشی صحنه، تدوین و… نیز ارایه شده است.
حوزه هنری در راستای بسط و گسترش فرهنگ سینمایی کشور در سال ۱۳۸۲ اقدام به سازماندهی و احداث بانک جامع اطلاعات سینمای ایران با عنوان سوره سینما کرده است.