دانشمندانی که بازیگران جنگ‌ها بودند

به گزارش افکار نیوز به نقل از ایسنا،داوینچی يكي از خلاقان و دانشمندان زمان خود در عرصه مجسمهسازي، معماري و نقاشي بود كه از استعداد خود براي طراحي ماشينهاي جنگي نيز بهره برد. از جمله اختراعات وي در اين زمينه ميتوان به كمان پولادي غولپيكر و پيشگامان مسلسلهاي امروزي اشاره كرد. با اين حال تعداد معدودي از اين ابزارها در دوران حيات وي مورد استفاده قرار گرفت.

آلبرت انشتین

گمانها بر آن است که این فیزیکدان با امضای نامه‌یی، روزولت، رئیس‌جمهور وقت آمریکا را ترغیب به آغاز پروژه منهتن کرده است. این پروژه به ساخت بمب اتمی منجر شد.

رابرت اوپنهایمر

دیگر فیزیکدان آمریکایی رهبری پروژه منهتن در لوس‌آلاموس نیومکزیکو را بر عهده داشت و " پدر بمب هسته‌یی " لقب گرفته است.

رابرت واتسون وات

وی که در جنگ جهانی دوم برای وزارت انگلیس کار می‌کرد، رهبری توسعه یک سیستم مبتنی بر رادیو را برای شناسایی هواپیماهای دشمن بر عهده داشت. ایستگاه‌های رادیویی حاصل مستقر در ساحل انگلستان نقش مهمی را در جبهه انگلیس ایفا می‌کردند.

فرانک ویتل

وی به عنوان دانشجوی دانشکده افسری نیروی هوایی سلطنتی ایده موتور توربوجت را در سال ۱۹۲۲ مطرح کرد. اختراع این دانشمند در سال ۱۹۴۴ به کار گرفته شد. در حال حاضر موتورهای جت در خطوط هوایی تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

آلن تورینگ

وی یکی از دانشمندان برجسته بود که طی جنگ جهانی دوم به همراه متخصصان جدول کلمات متقاطع و جمعی از مهندسان در واحد رمزنگاری خدمت می‌کرد. پس از شکستن رمز انیگمای آلمانی‌ها وی سیستم رمزنگاری نوینی موسوم به «Delilah» را ابداع کرد.

ورنر فون براون

وي موشكهاي با برد طولاني را براي آلمانها در طول جنگ جهاني دوم طراحي كرد. بزرگترين دستاورد زمان جنگ اين دانشمند موشك V۲ بود. پس از جنگ وي براي نظارت بر برنامههاي موشكي فضايي و نظامي به آمريكا عزيمت كرد. اين برنامهها به موشكهاي عظيم Saturn V منتهي شد كه آپولو را براي انجام ماموريتهايش به ماه پرتاب ميكرد.