به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، این فرآیند ارتباطی دربرگیرنده گونه های مختلف باکتریایی است که الکترون منتقل می کنند.
الکترونها برای تمام اشکال حیاتی از میکروبها تا انسانها ضروری هستند. برای مثال بدن انسانها به طور دائم الکترونها را از یک جز به جز دیگر ارسال می کند تا به جمع شدن مواد شیمیایی چون مواد قندی طبیعی کمک کنند.




تصویر میکروسکوپی از باکتری که با شبکه های الکتریکی رسانا پوشانده شده است

دانشمندان تا پیش از این می دانستند که گونه های مختلف از میکروارگانیسمها می توانند با ارسال الکترون بایکدیگر ارتباط برقرار کنند و به یکدیگر درباره منابع غذایی کمک کنند، اما تصور می کردند که این تعاملات سازنده از طریق ارتباط مستقیم صورت می گیرد نه انتقال الکترونها از طریق ارسال مولکولهای اطراف میکروبها.

از طریق تحقیقات جدید مشخص شده است که این میکروبها می توانند از مواد معدنی رسانا به عنوان سیستم استفاده کنند تا انتقال الکتریکی خود را گسترش دهند.

براساس گزارش نشنال جغرافی، کازویا واتانابی میکروبیولوژیست دانشکده علوم زیستی توکیو اظهار داشت: از آنجا که میکروبها در محیطهایی به سر می برند که ذرات معدنی رسانایی وجود دارد، این امر مایه تعجب نیست که آنها از توانایی استفاده از این ذرات معدنی را برای اهداف مختلف چون انتقال الکترون داشته باشند.

وی افزود: جریانهای الکتریکی میان میکروبها بسیار کوچک هستند، هیچ کس از این جریانهای الکتریسیته در خاک دچار برق گرفتگی نمی شود.

باکتری‌ها گروهی از موجودات تک سلولی ذره‌ بینی هستند که پوشش بیرونی نسبتاً ضخیمی آنها را احاطه کرده ‌است. این موجودات ساختار ساده‌ای دارند و به گروه پروکاریوت(جانداران ساده) تعلق دارند.

باکتریها متنوع‌ ترین و مهم ‌ترین میکروارگانیسم‌ها هستند. بطور کلی بدون فعالیت آنها، حیات بر روی زمین مختل می شود. بطور یقین یوکاریوت‌ها از موجودات زنده باکتری مانند بوجود آمده‌اند. نظر به اینکه باکتری‌ها ساختمان ساده‌ای داشته و می‌توان به آسانی بسیاری از آنها را در شرایط آزمایشگاه کشت داد و تحت کنترل درآورد، میکروب شناسان مطالعه وسیعی درباره فرایندهای حیاتی آنها انجام داده‌اند.