مدیرمسئول انتشارات آریترین گفت: متأسفانه نوسانات بازار نشر پس از برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران وجود دارد. بازار نشر پس از برگزاری این رویداد ادبی افت کرده است. هنوز مشکلاتی از جمله تأمین کاغذ مورد نیاز ناشران برای انتشار کتاب، توزیع و پخش کتاب به قوت خود پای برجاست از سوی دیگر برنامه جامعی برای صنعت نشر از سوی وزارت ارشاد، نهادهای فرهنگی مرتبط و اتحادیه ناشران تدارک دیده نشده است.
بنابه گفته جلال صابری نژاد نمایشگاه مجازی کتاب تهران یک رویداد ملی ویژه بود به دلیل اینکه با هدف ایجاد عدالت فرهنگی برگزارشد.علاوه بر ارسال کتاب ها از طریق پست برای مخاطبان، تمام ناشران در آن حضور داشتند و امکان خرید کتاب برای تمام مخاطبان کتاب در سراسر کشور فراهم شده بود. از این رو ناشران نیاز دارند نمایشگاه مجازی کتاب تهران به صورت دائمی برگزار شود. ۱۰۰ ناشر در این زمینه به وزارت ارشاد درخواست دادند. درخواست آنها در دست بررسی است و تا اواخر اسفند ماه نتیجه آن اعلام میشود.
سیستم مجازی و مدرن سیستمی است که نسل جوان از آن استفاده میکند از این رو نیاز است پنل نمایشگاه مجازی کتاب تهران دائمی شود حتی زیرساختهای جدیدی در آن استفاده شود. شاهد بودیم در نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمام کتابهای ناشران در دسترس مخاطبان قرار گرفته بود.
به گفته او، صنعت نشر ما نیاز دارد متناسب با زمانه تغییر کند و به سمت مدرن شدن پیش برود. با این حال هنوز بخشی از صنعت نشر ما سنتی است و این نشر سنتی با استقبال مخاطبان روبه رو نمیشود. این سنتی بودن در شیوه مدیریت صنعت نشر هم دیده میشود.