به گزارش افکارنیوز، مجری طرح در گفتگو با مهر، از تولید سیلیکاتهای آلومینیوم پیشرفته خبر داد و افزود: سیلیکاتهای آلومینیوم از جمله مواد اولیه وارداتی برخی از صنایع است که دانش فنی آن در اختیار کشور آلمان قرار دارد.

وی با بیان اینکه در این پروژه تحقیقاتی به دانش فنی تولید سیلیکات آلومینیوم دست یافتیم، اظهار داشت: سیلیکات آلومینیوم به دلیل دارا بودن ساختارهای سرامیکی، جزء محصولات سرامیکی محسوب می شود. این ماده از خواص سایشی مناسبی برخوردار است از این رو به عنوان ماده تقویت کننده در صنعت لاستیک سازی به کار می رود.


فخاری بالا بودن جاذب رطوبتی را از دیگر مزایای این محصول نام برد و یادآور شد: این محصول جاذب رطوبتی است از این رو می توان در سموم کشاورزی به عنوان خشک کن استفاده شود. کاربرد سیلیکات آلومینیوم در سموم باعثمی شود که بلافاصله رطوبت را جذب و از به هم چسبیده شدن سموم پودری جلوگیری کند.


مجری طرح استفاده از این ماده اولیه را در رنگهای دریایی از دیگر کاربردهای آن ذکر کرد و ادامه داد: کاربرد سیلیکات آلومینیوم در رنگها موجب استحکام و ایجاد خواص ضد رطوبتی در رنگ می شود. این ویژگی سبب می شود تا بتوان از این ماده در تولید رنگهای دریایی برای شناورها استفاده کرد.


وی با اشاره به کاربردهای این محصول در رنگهای ترافیکی، یگفت: اضافه کردن این ماده به رنگهای ترافیکی مقاومت و ماندگاری این نوع رنگها را در برابر سایش و ماندگاری آنها را افزایش می دهد.


فخاری با تاکید بر اینکه این ماده دارای کاربردهایی در صنایع غذایی است، خاطر نشان کرد: در این پروژه موفق به تولید سیلیکات آلومینیوم در گرید صنعتی شدیم.


این محقق با تاکید بر اینکه اخیرا برای مصارف صنعتی از کشور چین وارد می شد، افزود: کیفیت وارداتی این محصول از چین کیفیت لازم را ندارد ولی محصول تولید شده از این پروژه تحقیقاتی قابل رقابت با نوع آلمانی آن است.


وی با بیان اینکه سیلیکات آلومینیوم در فاز نیمه صنعتی به تولید رسیده است، ادامه داد: با حمایت شهرک تحقیقاتی اصفهان اقدام به راه اندازی خط تولید این محصول در شهرک کوهپایه اصفهان شد.