رویا میرعلمی بازیگر سریال «لیسانسهها» همزمان با بازپخش این مجموعه از آی فیلم ۲ درباره همکاریاش با سروش صحت بیان کرد: دلیل اصلیاش به شناختم از سروش صحت و نوع کارش بازمی گردد. در سریال «شمعدونی» همکاری خیلی خوبی با هم داشتیم و مطمئن بودم این اتفاق در «لیسانسهها» هم این تجربه تکرار خواهد شد.
وی درباره نقش خود در این سریال بیان کرد: یکی از جذابیتهای نقش برایم خصوصیات آن بود. این نقش خیلی تحرک نداشت و باید یک بازی درونی را بروز میدادم. جالب بود که این کاراکتر در ابتدا حتی اسم هم نداشت و با نام خواهر آقای پلیس به مخاطب معرفی میشد. او در خانوادهای بزرگ شده که روحیه نظامی بر آن حاکم بوده و در نتیجه، خودش هم خیلی مقرراتی است و شخصیتی جدی دارد.
بازیگر « لیسانسهها » درباره اتفاقات داستانی که برای خودش هم جذاب بوده است، گفت: در ادامه قصه، صحبت ازدواج او با آقای مهاجر هم جدی میشود و خودش هم تمایل دارد که زندگی مشترک را تجربه کند. در ضمن، دختر آقای مهاجر هم با ازدواج او و پدرش مخالف است و چالشهایی بین این دو رخ میدهد که جذاب است.
وی درباره این چالشها توضیح داد: با اینکه من و خانم متین ستوده اختلاف سنی چندانی نداریم اما با راهنماییهای آقای صحت توانستیم این چالشها را به خوبی اجرا و عرضه کنیم. در هر حال، ترانه (متین ستوده) با این ازدواج مخالف است و سعی میکند هر کاری را که از دستش برمیآید انجام دهد تا این وصلت سر نگیرد. فرشته هم بر اساس حس زنانه ای که دارد در برابر او موضع میگیرد و همین تضادها و اختلاف نظرها، اتفاقات جالب و بامزه را رقم میزند.
میرعلمی درباره نگاه سریال به زنان در فضای کمدی یادآور شد: با وجود اینکه «لیسانسهها» سریالی کمدی است اما زنان در این سریال در حاشیه قرار ندارند و به سهم خودشان نقش مهمی در اتفاقات و پیشبرد قصه ایفا میکنند. معمولاً در سریالهای طنز این مردان هستند که نقش اصلی را در قصه دارند و زنان به نوعی در حاشیه هستند و نقشهای فرعی را برعهده دارند. در «لیسانسهها» با وجودی که قصه اصلی درباره سه پسر جوان است اما زنان هم در قصه تاثیرگذاری لازم را ایفا میکنند و حتی در سکانسهایی همهکاره هستند و نقش محوری دارند. فرشته هم با وجودی که ذاتاً انسانی خشک و جدی است اما واکنشهایش نسبت به رفتار دیگران و به خصوص ترانه، جالب شده و جنبه طنز دارد.
این بازیگر درباره دیگر ویژگیهای سریال نیز گفت: این سریال از زاویهای تازه و جذاب به مشکلات جوانان نگاه کرده است. مشکلاتی که سه جوان لیسانسهها با آن مواجهاند برای بسیاری از خانوادهها آشنا است، چراکه جوانان خودشان هم چنین مشکلاتی را تجربه کردهاند. از سوی دیگر، شخصیتهای سریال هم برای مردم آشنا به نظر میرسند و به اصطلاح، باورپذیر هستند. شبیه جوانان «لیسانسهها» را در سطح جامعه زیاد میبینیم. این قاعده در مورد سایر کاراکترها هم صدق میکند. نوع پرداخت به مشکلات جوانان هم در این سریال کلیشهای نیست و نوعی خلاقیت در آن مشاهده میشود. مثلاً با نگاهی جدید به معضل بیکاری جوانان پرداخته شده است تا هم بار طنز داشته باشد و هم مخاطب را به فکر وادارد. یعنی قرار است بیننده علاوه بر اینکه به اتفاقات میخندد، مشکلات جامعه و جوانان را هم مشاهده کند.
بازیگر «شمعدونی» درباره واکنشهای مردم نسبت به «لیسانسهها» نیز بیان کرد: مردم «لیسانسهها» و حتی «فوق لیسانسهها» را دوست داشتند و واکنشهای خیلی مثبتی نشان میدادند. فکر میکنم واقعی بودن شخصیتها و قصهها باعث این همذات پنداری شده بود.
وی در پایان درباره فعالیت این روزهایش بیان کرد: فعلاً که کار خاصی ندارم و به تازگی در قسمت جدید رئالیتی شوی «شب های مافیا» به کارگردانی سعید ابوطالب حضور داشتم.