فیلم «و فردا تمام جهان» ساخته «جولیا فون هاینز» نماینده سینمای آلمان در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان اسکار ۲۰۲۱ خواهد بود، این فیلم امسال اولین نمایش جهانی خود را در هفتاد و هفتمین جشنواره ونیز تجربه کرد و «مالا اِمده» بازیگر نقش اصلی زن این فیلم، موفق به کسب جایزه بیساتوی طلایی از این رویداد سینمایی شد.
«و فردا تمام جهان» اخیرا در جشنواره فیلم شیکاگو نیز به روی پرده رفت و جایزه هوگوی نقره ای بهترین تیم بازیگری را به خود اختصاص داد و قرار است در جشنواره تالین در کشور استونی نیز در بخش "تمرکز بر سینمای جدید آلمان" به روی پرده برود.
روز گذشته سینمای ژاپن فیلم «مادران حقیقی» به کارگردانی «نائومی کاواسه» را به عنوان نماینده خود در اسکار ۲۰۲۱ برگزید تا تعداد کشورهایی که تاکنون وارد رقابت اسکار بین المللی شده اند به عدد ۲۷ برسد.
تاکنون کشورهایی چون لهستان فیلم «هرگز دوباره برف نمیبارد» اثر «مالگوژاتا شوموفسکا»، سوئیس فیلم «خواهر کوچک من» به کارگردانی مشترک «استفنی شوات» و «ورونیک ریموند»، ساحل عاج (شب پادشاهان)، بوتان (لونانا) و بوسنی و هرزگوین (کو وادیس آیدا)، اوکراین (آتلانتیس) به کارگردانی «ولنتین واسیانوویچ»، لوکزامبورگ (قصه رودخانه) ساخته «جولی شرول»، الجزایر (هیلیوبولیس) به کارگردانی «جعفر قاسم»، سنگاپور (فصل خیس) ساخته «آنتونی چن»، ونزوئلا (روزی روزگاری در ونزوئلا) به کارگردانی «آنابل رودریوگوئز ریوس»، فلسطین (غزه عشق من) از «تازان ناصر» و «عرب ناصر» نمایندگان خود را برای اسکار ۲۰۲۱ انتخاب کرده اند.
آخرین مهلت معرفی فیلم از سوی کشورها برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۱ روز اول دسامبر (۱۱ آذرماه) اعلام شده است.
فهرست نامزدهای نهایی اسکار ۲۰۲۱ روز ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) اعلام می شود و مراسم پایانی نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار نیز ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ) برگزار خواهد شد.