طعم تلخ اشتباهات پزشکی در کام خانواده بیمار سیستانی

فرزند بیمار گفت: ماجرا از آنجا آغاز می‌شود که بیمار خانم (خ ا ) در بیمارستان سید الشهدا شهرستان زهک توسط خانم دکتر متخصص و جراح زنان، در اول شهریور سال گذشته مورد جراحی قرار می گیرد.

 

وی افزود: بیمار بعد از پنج روز، به علت عدم کنترل ادرار به پزشک نامبرده مراجعه میکندو دکتر معالج قول درمان می دهد.

 

وی ادامه داد: اما دردها زمانی جانکاه می شود که دکتر معالج در تماس تلفنی به بیمار میگوید: «شما لیاقت نداشتید که عملتان کنم، از این ببعد می دانم با شما سیستانی ها چگونه رفتار کنم»!

 

فرزند بیمار تصریح کرد: مادر درد کشیده به نظام پزشکی زابل شکایت می کند،اما مهری سنگین تر از«صدور منع تعقیب» بر پرونده اش نمی خورد! هر چه اصرار می کند پزشک در حقم کوتاهی کرده است بجایی نمی رسد.

 

وی تاکید کرد: نظام پزشکی شهرستان زابل با چند پزشک متخصص بر عدم قصور دکتر پ پافشاری می کنند و در نامه های متعدد می نویسند :«بیمار  حالش بسیار خوب بوده و هیچ مشکلی ندارد» و به قول معروف صدا را در نطفه خفه می کنند.

 

فرزند بیمار ابراز داشت: بیمار با اصرار خانم دکتر مجددا در تاریخ 94/8/10 توسط آقای دکتر دیگری که متخصص کلیه و مجاری ادرار در زاهدان جراحی می شود تا شاید قصوری که خانم دکتر کرده جمع شود، امانه تنها حالش بهتر نمی شود بلکه بدتر شده وهیچ بهبودی حاصل نمی‌شود.

 

وی همچنین گفت: شکایت بیمار برای بار دوم در هیأت تجدید نظر نظام پزشکی زابل ممهور به مهر«صدور منع تعقیب» می شود گویا روابط جای ضوابط و سوگندنامه ها را گرفته است.

 

فرزند بیمار اظهار داشت: وی از نظام پزشکی و روابط موجود در آن خسته و مایوس شده و به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زهک شکایت می کند تا شاید آنجا التیامی بر رنجهایش بیابد که در این راستا دادسرا جهت پیگیری به پزشکی قانونی زابل و زاهدان معرفی می کند.

 

وی خاطرنشان کرد: بیمار می داند که هیچکس در استان بیماریش را تایید نمی کند، از پزشکان متخصص و نظام پزشکی زابل ناامید شده و به خارج از استان مراجعه می کند.

 

فرزند بیمار ابراز داشت: طی پنج روز و با انجام آزمایشV.C.U.G و تست یورفلومتری و نوار مثانه، آقای دکتر مهدی آذر آبادی جراح کلیه ومجاری ادرار نتیجه را اینگونه اعلام میکندکه: بیمار، دچار بی اختیاری ادرار بوده و مشکلش بسیار جدی است (چیزی که نظام پزشکی زابل وچندتن از متخصصین زبده استان وشهرستان رویش سر پوش میگذاشتند).

 

وی افزود: پزشکی قانونی زاهدان قصور صددرصد متخصص زنان را تأیید می کند، اما مساله عدم کنترل ادرار که موضوع اصلی پرونده است را منوط به عمل جراحی مجدد می کند.

 

فرزند بیمار در ادامه گفت: حال چند ماه است که پرونده معلق مانده است، چراکه وقتی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زهک مراجعه می کنیم می گویند:«نظر قطعی پزشکی قانونی زاهدان لازم است» و هنگامی که به پزشکی قانونی زاهدان مراجعه می کنیم بر روی عمل مجدد بیمار پا فشاری می کنند!

 

وی گفت: آنچه پرواضح هست این است که چرا پزشکی قانونی زاهدان همچون نظام پزشکی شهرستان زابل اهمال کاری می کند؟ وقتی بیمار بعد از قصور دکتر معالج، توسط متخصص و جراح کلیه مورد عمل جراحی قرار میگیرد و ذره ای بهبودی حاصل نمی‌شود چه اصراری برای عمل مجدد وجود دارد؟

 

وی بیان داشت: بیماری که پس از تحمل یک سال و نیم درد ورنج ناشی ازقصور یک پزشک، دیگر توان و رمقی برای زندگی ندارد و دچار بدترین مشکلات روحی روانی شده است چگونه تن به عمل مجدد دهد؟ آیا او باید بمیرد تا کسی جوابگو باشد؟

 

فرزند بیمار خاطرنشان کرد: (باآنکه تمامی مدارک پزشکی وبالینی جهت اثبات 100%ادعاهای فوق موجود است) اکنون با گذشت یکسال و چندماه و عدم دریافت جواب قانع کننده، بر آن شدیم تا با نوشتن شرح ماوقع قدری از آلام خود را تسکین بخشیم تا شاید نتیجه‌ای مطلوب حاصل شود.

 

گفتنی است؛ به دلیل برخی مسائل نام و نام خانوادگی بیمار و شخص مصاحبه شونده و حتی نام پزشکان در پایگاه خبری اوشیدا محفوظ است.

 

پایگاه خبری اوشیدا در انتظار پاسخ مناسب از سوی مسولان ذیربط به خانواده بیمار است تا از این طریق این مشکل رفع شود.