آغاز به کار سی و یکمین بیمارستان صحرایی سپاه در سیستان و بلوچستان

به نقل از عصرهامون، سی و یکمین بیمارستان صحرایی سپاه امروز در شهرستان قصرقند در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز به کار می کند، بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در چند سال اخیر در راستای محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان تاکنون سی بیمارستان صحرایی در شمال و جنوب استان برپا کرده است.

 

ایده بیمارستان صحرایی با هدف خدمت رسانی به مردم محروم سیستان و بلوچستان را نخستین بار سردار وحدت شهید شوشتری اجرایی کرد و نشان داد هنوز هم تفکر مردم یاری سرلوحه بسیجیان است.

 

آمارها می گوید 50 درصد سیستان و بلوچستانی ها ساکن روستاها هستند و همین امر موجب شده تا روستاییان به سختی بتوانند به مراکز مجهز دسترسی داشته باشند در هر حال استقرار بیمارستان های صحرایی مجهز در نقاط کم برخوردار مرهمی از جنس مهربانی است.

 

پزشکان جهادگر نیز با تن پوش سفید هر از چندگاهی تفکر بسیج را به رخ دشمنان اسلام و وحدت می کشند در دورترین نقاط برای خدمت رسانی ثانیه شماری می کنند.

 

آن طور که در خبرها آمده اولین بیمارستان صحرایی با حضور سردار شوشتری در مهرماه سال 1388 در منطقه کورین زاهدان گشایش یافت و پس از آن تاکنون تعداد 30 بیمارستان در نقاط مختلف استان مستقر شده و خدمات رایگان درمانی به محرومان مناطق مختلف سیستان و بلوچستان ارائه کرده است.

 

اما امروز نیز و به گفته علیرضا سرگزی مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان سی و یکمین بیمارستان صحرایی سپاه مزین به نام شهید آتشدست در شهرستان قصرقند برپا می شود و آنطور که پیش بینی شده است قرار است در این بیمارستان به بیش از 30 هزار نفر از مردم منطقه خدمات رایگان درمانی ارائه شود.

 

سرگزی در گفتگو با عصرهامون با بیان اینکه این بیمارستان از سوم تا هفتم مرداد آماده خدمت رسانی به مردم جنوب است است، اظهار داشت: در این بیمارستان کلیه خدمات عمومی و تخصصی در بخش های بستری، رادیولوژی، آزمایشگاه، دندانپزشکی، اتاق عمل ، کلینیک های عمومی و تخصصی، اورژانس، داروخانه ارائه می شود.

 

وی تخصص های حاضر در این بیمارستان را جراح عمومی، چشم، زنان، داخلی، ارولوژی، گوش حلق بینی، رادیولوژی، بیهوشی، اطفال، طب، اورژانس، ارتوپد و مغز اعصاب عنوان کرد و افزود  در این بیمارستان حدود 20 یونیت و دندانپزشک حضور دارند.

 

مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سازه این بیمارستان صحرایی پنج دستگاه اتوبوس تغییر کاربری شده ، یک خودرو سامانه متحرک برق، سه دستگاه آمبولانس و بیش از 7کامیون برای موارد مصرفی می باشد.

 

سرگزی در ادامه گفت: پزشکان حضور یافته در این بیمارستان از کلیه استان های کشور بالاخص تهران، یزد و مازندران هستند.

 

وی در پایان اظهار داشت: تا کنون 30 بیمارستان صحرایی در استان به بهرداری رسیده است که نزدیک به یک میلیون و 300 هزار نفر خدمات ارائه شده است.

 

بهره مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات رایگان درمانی در سیستان و بلوچستان

 

سرهنگ غلامعلی کفاش نیز در گفتگویی با بیان اینکه نخستین بیمارستان صحرایی سپاه در سیستان و بلوچستان از 10 مهر سال 88 به همت سردار شهید شوشتری در بخش کورین زاهدان راه اندازی شد اظهار داشت: در ادامه راه این شهید بزرگوار تاکنون 30 بیمارستان صحرایی در نقاط مختلف این استان راه اندازی شده است.

 

وی ادامه داد: تاکنون یک میلیون و 321 هزار و 650 نفر از مردم سیستان و بلوچستان از خدمات درمانی این بیمارستان هادر بخش های داخلی، جراحی زنان و زایمان، اطفال، چشم پزشکی، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی و غیره بهره مند شده اند و 10 هزار و 331 مورد عمل جراحی نیز در این بیمارستان ها انجام شده است.

 

معاون بهداری قرارگاه قدس سپاه جنوب شرق کشور تصریح کرد: در قالب این بیمارستان های صحرایی علاوه بر خدمات درمانی خدمات بهداشتی مختلفی نظیر دهان و دندان، خانواده و غیره در سطح مدارس، مساجد و محلات به مردم سیستان و بلوچستان ارائه شده است.

 

وی اضافه کرد: همچنین در قالب این بیمارستان ها بیمارانی که نیاز به ادامه روند درمان داشته باشند نیز به بیمارستان تخصصی تر استان منتقل و خدمات درمانی آنان نیز رایگان انجام شده است.

 

وی از راه اندازی سی و یکمین بیمارستان صحرایی قرارگاه قدس سپاه جنوب شرق کشور در شهرستان قصرقند خبر داد و افزود: این بیمارستان از سوم مرداد به مدت یک هفته در این شهرستان راه اندازی خواهد شد.

 

کفاش تصریح کرد: این بیمارستان از سوی بسیج پزشکی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان و دانشگاههای علوم پزشکی استان با حضور 250 کادر درمانی و اداری دایر خواهد شد.