اقتصاد مقاومتی مفهومی است که درپی مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود اقتصادی مطرح می شود، که قطعا باور ومشارکت همگانی واعمال مدیریت های عقلایی ومدبرانه، پیش شرط و الزام چنین موضوعی است. اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی ها و تاکید روی مزیت های تولید داخل و تلاش برای خود اتکایی است.
زهرا اتحادی ساکن شهرستان نیمروز در گفتگو با خبر نیمروز بیان کرد: ما در اقتصاد مقاومتی و خود اشتغالی باید به سمتی حرکت کنیم که هر کارگاه کوچک و زود بازده بتواند علاوه بر اشتغال برای افراد خانواده به اقتصاد خانواده هم کمک کند.
وی در این باره می گوید: حدود دوسال است که با وام اشتغالزایی بسیج سازندگی به مبلغ 10 میلیون تومان در زمینه تولیدی پوشاک توانستم برای خودم اشتغالزایی کنم و مشکل بیکاری را برطرف نموده و درآمدی برای مخارج خانواده و زندگی داشته باشم.
اتحادی بیان کرد: با مبلغ وامی که سپاه به ما پرداخت کرد فقط توانستیم 2 دستگاه چرخ خیاطی بخریم و برای برطرف کردن نیازهای اولیه استفاده کنیم بقیه کارهای این کارگاه را با درآمد اندکی که از این کارگاه بدست می آورم انجام دادم و خرج خود کارگاه را به سختی در می آورم.
کارآفرین نمونه با بیان اینکه در حال حاضر 2 نفر در کارگاه خیاطی من مشغول به کار هستند تصریح کرد: آن دو نفر که در کنار ما کار میکنند با اینکه خیاطان ماهری هستند اما متاسفانه نمیتوانم به آنها حقوق بدهم و آنها بدون حقوق کنار من کار می کنند.
وی خاطرنشان کرد: چند هفته قبل در محل فرمانداری جلسه ای داشتیم و مشکلات خود را بازگو کردیم فرماندار ما را به اداره کار ارجاع داد وقتی به اداره کار رفتیم همان ابتدا آب پاکی را روی دستمان ریختند و گفتند ما از سال قبل مراجعه کننده زیاد داریم هنوز برای آنها بودجه ای نداریم چه برسد به شما که تازه آمده اید و گفتند که ما به فرماندار گفته ایم که دیگر کسی را به این اداره ارجاع ندهد.
این بانوی هنرمند با ابراز ناراحتی گفت: در آمد کارگاه مشخص نیست هرچه از این کارگاه درآمد داریم باز مخارج کارگاه را کفاف نمیدهد.
گر چه که مشکلات این خانواده با این تلاشها به تنهایی رفع نمیشود، زیرا نیازمند نگاه مسئولان است اما باز هم این بانوی نمونه موفق و بارزی است از امید، تلاش، پشتکار واقتصاد مقاومتی.