نواخته شدن ناقوس مرگ در جاده های سیستان و بلوچستان

سیستان و بلوچستان دومین استان پهناور کشور است که علی رغم گستردگی راه های مواصلاتی خود با کمترین علائم راهنمایی و رانندگی مواجه است. به گونه ای که در پیچ و خم جاده های مواصلاتی این استان تاکنون شاهد مرگ بسیاری از افراد و وابستگان خود بوده ایم که این مهم نه تنها به علت خواب آلودگی و غفلت در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط خود افراد بوده بلکه از این حیث که فاقد آزاد راه و جاده های استاندارد است هم هرازگاهی آماری به گوش می رسد که برخورد با حیوانات اهلی همچون شتر نیز عاملی برای از بین رفتن جان انسان ها در جاده های این استان به شمار می رود.

استان پهناوری که قریب به ۲۵هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد اما فاقد هرگونه آزاد راه است به این صورت که در این خطه از کشورهیچ راهی تحت عنوان آزاد راه وجود ندارد .

در همین رابطه مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان با اشاره به اینکه در طی 40 روز گذشته 2 هزارو 821 حادثه در جاده های استان رخ داده است، اظهار داشت: در این حوادث 363 نفر جان خود را از دست دادند.

 رسول راشکی با بیان اینکه طی این مدت بالاترین آمار حوادث به وقوع پیوسته و متوفیان را داشته ایم، گفت: در این مدت علاوه بر اینکه 828 خانواده و 11 هزار و289 نفر دچار حادثه شدند شش هزار و849 نفر دیگر نیز مصدوم شدند.

وی بیان داشت: تعداد آسیب دیدگان در این مدت10 هزارو 926 نفر است که در مجموع از میان افراد حادثه دیده و آسیب دیدگان، هزار و109 نفر به صورت سرپایی درمان و 2 هزارو237 نفر نیز به مرکز درمانی منتقل شدند.

این مسئول ادامه داد: از مجموع 363 نفر افراد فوت شده 7 نفر حین انتقال به مرکز و 356 نفر در همان صحنه جان خود را از دست دادند.

راشکی با بیان اینکه72 بسته غذایی در بین حادثه دیدگان توزیع شده است، خاطر نشان کرد: طی این مدت 3 هزار و 256 گروه عملیاتی شامل 7 پزشک، 2هزار و 400 پرستار، 9 هزار و347 نجاتگر و 102 امدادگر در کار امدادرسانی مشارکت داشتند و 2 هزار و672 آمبولانس، 612 خودروی نجات تیپ 1 و 2 و 3 بالگرد در حوادث به وقوع پیوسته شرکت کردند.