اخبار سیاسی- ترامپ این روزها تنها تر از همیشه است. سیاست های شکست خورده رئیس جمهور آمریکا و تبعیض نژادی حالا باعث شده مردم آمریکا برای امنیت خود به خرید اسلحه هجوم ببرند که نشان می دهد ترامپ دیگر سردمداران ایالات متحده در باتلاقی بزرگ گرفتار شده اند.
به گزارش افکارنیوز، از سوی دیگر ترامپ می خواهد پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود برای همین یا با تهدید و ارعاب ایران و یا با چراغ سبز نشان دادن سعی دارد سیاست چماق و هویچ را علیه ایران اجرا کند اما رئیس جمهور آمریکا خود را در سطح بین المللی نیز تنها تر از همیشه می بیند و حتی اروپایی های بله چشم قربان گوی آمریکا نیز او را همراهی نکرده و در گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر تایید فعالیت های هسته ایران و شکست آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل کار را به شدت برای ترامپ سخت کرده است.
ترامپ دوباره هیاهوی افزایش فشار حداکثری بر ایران را مطرح کرده و این بازی نخ نمایی است که روسای جمهور قبلی این کشور نیز به کار بردند و هیچ عایدی برای آنها حاصل نشد.
در سید نظام الدین موسوی نماینده تهران در مجلس با اشاره به تلاش دولت ترامپ برای افزایش فشار به جمهوری اسلامی ایران، گفت: برجام به قردادی بیخاصیت و تاریخ مصرف گذشته تبدیل شده که هیچ عایدی برای جمهوری اسلامی ایران ندارد اما دیپلماتهای ایرانی باید با زیاده خواهی و زورگوریی آمریکاییها مقابله کنند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت فعلی آمریکا دنبال این است که از جسد نیمه جان برجام علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کند و با فعال کردن مکانیسم ماشه، مجدد تحریمهای سازمان ملل را احیا کند بنابراین دستگاه دیپلماسی باید از تمام ظرفیت و توان خود استفاده کند تا آمریکایی از برجام سوءاستفاده نکنند.
وی افزود: خروج آمریکا از برجام بهترین دلیل منطقی برای دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است. ترامپ حدود دو سال پیش خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد لذا به لحاظ قانونی نمیتواند با استناد به مفاد برجام علیه جمهوری اسلامی ایران در شورای امنیت پیشنهادی را مطرح کند.
موسوی معتقد است: وزارت امور خارجه کشورمان باید با نهادهای بینالمللی مرتبط از جمله شورای امنیت ارتباط برقرار کند و از این نهاد به عنوان ابزار بازدارنده استفاده کند. تقویت روابط ایران با شورای امنیت و سایر اعضای برجام علاوه بر افزایش انزوای بیشتر آمریکا و عقب نشینی آنها، زمنیه رد هر پیشنهادی از سوی آمریکا را فراهم میکند.
محمود عباسزاده مشکینی دیگر نماینده مجلس یازدهم نیز با یادآوری بیانیه مشترک ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی و تاکید مکرر بر همکاری تمام قد جمهوری اسلامی با این نهاد بین المللی، گفت: همه تحرکات آمریکا در شورای امنیت، سیاستهای فشار حداکثری به آژانس علیه جمهوری اسلامی ایران و سفر مدیر کل آژانس به ایران در یک مجموعه قابل تأمل و بررسی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: سفر مدیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران بعد از عقب نشینی اروپاییها و عدم همراهی آنها با آمریکا در آژانس، گام بزرگی بود به ویژه اینکه آژانس مجدد بر پایبندی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس منافع ملت خود فعالیت و تحرکاتش را در چارچوب قانون و مقررات آژانس پیش میبرد. از همین رو ما کماکان دنبال همکاری با آژانس هستیم.
وی ادامه داد: آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز نباید از چارچوب کار حرفهای خود خارج شود و به سمت مواضع و تحرکات سیاسی روی آورد. مدیر جدید آژانس بعد از سفر به تهران و بازدید از سایتهای هستهای متوجه پایبندی ایران شد و برای جلوگیری از نابودی اعتبار آژانس، در بیانیهای بر پایبندی ایران تاکید کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: آژانس بعد از تحرکات سیاسی اخیر متوجه شد که نباید به سمت مواضع یک جانبه گرایی آمریکا پیش رود. ما نیز انتظار داریم آژانس اعتبار خود را به دلیل مواضع و استراتژی یک جانبه گرایی آمریکا از دست ندهد.
عباس زاده مشکینی تصریح کرد: دولت ترامپ با تحقق مکانیسم ماشه و تحرک آژانس بینالمللی انرژی اتمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده به دنبال افزایش فشار مضاعف به جمهوری اسلامی ایران است و این سیاست خود را مهار ایران قلمداد میکند، در حالی که چنین اقدامات و اظهاراتی مصرف داخلی برای ترامپ دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم افزود: عدم همراهی اکثریت قاطع اعضای شورای امنیت با آمریکا موجب شد تا آنها به هدف خود نرسند و این قطعا یک عقب نشینی از سوی غربیها محسوب میشود. بر همین اساس آمریکاییها از سطوح پایینتر شروع کردند تا تحقق اهداف سیاست داخلی ایالات متحده را دنبال کنند.