اخبار سیاسی- مراسم آغاز سال تحصیلی جدید مدارس در حالی امروز آغاز شد که حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور آغاز به کار مدارس را به شکل ویدئو کنفرانس برگزار کرد و بر خلاف سالهای قبل که رئیس جمهور در مدرسه ای حضور پیدا می کرد اینبار به شکل مجازی این چکش را زد.
به گزارش افکارنیوز، این سوال در ذهن مردم به وجود می آید که اگر قرار است مدارس به شکل حضوری باشد و دانش آموزان در مدارس حضور پیدا کنند چرا رئیس جمهور محترم به شکل مجازی این زنگ را نواخت.
حداقل آقای روحانی می توانست برای اینکه مردمی که نگران حضور بچه های خود در مدارس به خاطر کرونا هستند، با حضور آقای رئیس جمهور با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی این زنگ آغاز سال تحصیلی جدید مانند سالهای قبل به شکل حضوری زده می شد تا والدین نیز نگرانی کمتری پیدا می کردند.
نگرانی خانواده ها دراین مورد است که چگونه دانش آموزان ساعتها با ماسک در مدرسه حضور داشته باشند؟ به ویژه دانش آموزان ابتدایی و مخصوصا کلاس اولی ها.
زهرا شیخی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این خصوص در پیامی توئیتری، عدم توانایی مدارس در رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی را برای سلامتی دانش آموزان خطرآفرین دانست.
متن پیام توئیتری سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان به شرح زیر است: با اینکه معتقدیم هیچ چیز به اندازه آموزش حضوری موثر نیست، اما رفتارهای ناشناخته ویروس کرونا و عدم توانایی مدارس در رعایت دقیق پروتکل ها میتواند سلامت آینده سازان کشور را به خطر بی اندازد.دولت باید تا رسیدن به یک شیوه نامه دقیق، از اتخاذ تصمیمهای خلق الساعه پرهیز کند.
مهدی اسماعیلی دیگر نماینده مجلس نیز با انتقاد از نبود وحدت رویه در نحوه برگزاری کلاسها در سال تحصیلی جدید که با دستور وزیر آموزش و پرورش مبنی بر اینکه با تایید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تمام کلاسها در سراسر کشور حتی در مناطق دارای وضعیت قرمز باید حضوری برگزار شوند نیز در تضاد است، گفت: ما از این همه تعارض در گفتار و تصمیمگیری مسئولان آموزش و پرورش گلایهمند هستیم که باعث نگرانی خانوادههای دانشآموزان شده است، کمااینکه به طور مکرر در این رابطه با ما تماس میگیرند و درخواست کمک دارند.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اتخاذ این تصمیمات بدون مشورت با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صورت گرفته، در حالی که پیش از این در کمیسیون این موضوع مورد بررسی قرار گرفته بود و قرار بود مناطق دستهبندی شوند و در مناطقی که از نظر شیوع کرونا دارای وضعیت قرمز هستند کلاسها به صورت مجازی، در مناطق دارای وضعیت زرد به صورت نیمه حضوری و با تعداد کمتر دانشآموزان و در مناطق دارای وضعیت سفید حضوری برگزار شوند.
وی تصریح کرد: این شیوهنامه بسیار منطقی بود که میتوانستیم با اجرای آن چرخه آموزشی کشور را به خوبی به حرکت درآوریم و یک نظمی را در برگزاری کلاسها که مانع از ایجاد تشویش و نگرانی در بین خانوادهها شود، ایجاد کنیم.
اسماعیلی اظهار کرد: اعلام ناگهانی خبر برگزاری کلاسهای حضوری در تمام مدارس کشور باعث نگرانی خانوادهها شد چرا که دانشآموزان از آمادگی لازم برای حضور در کلاسها برخوردار نبودند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: چه ضرورتی داشت که سال تحصیلی دو هفته زودتر آغاز شود، آن هم در شرایطی که سالهاست بر اساس نظام آموزشی، مدارس در اول مهرماه بازگشایی میشوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: اگر کلاسها اول مهرماه تشکیل میشد، فرصت مناسبی بود تا وضعیت مناطق را پایش کنیم، بنابراین این تصمیماتی است که از بیرون اتخاذ شده و بر آموزش و پرورش تحمیل شده است که از نظر ما قابل قبول نیست.
مهمترین دغدغه ای که از سوی خانواده ها بیان می شود اینکه چرا در این مدت بارها و بارها نظرات آموزش و پرورش عوض شد و دوباره در یکی دو روز مانده با سال تحصیلی جدید تصمیم بر حضور دانش آموزان در مدارس گرفتند؟
تعارض دیگری که مورد سوال مردم است اینکه اگر حضور دانش آموزان در مدارس با وجود کرونا خطرناک نیست چرا رئیس جمهور شخصل زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به شکل حضوری نزد.
اگرچه وزیر آموزش و پرورش به شکل حضوری در یکی از مدارس حضور پیدا کرد اما خوب بود رئیس جمهور نیز برای رفع دغدغه خانواده ها حضورا این کار را انجام می داد.