22 مرداد آخرین روز اداره وزارت صنعت ، معدن و تجارت از سوی حسین مدرس خیابانی بود ولی او چند روز پیش (چهارشنبه هفته گذشته) از سوی حسن روحانی رئیس جمهور به عنوان گزینه پیشنهادی سکانداری این وزارتخانه به مجلس شورای اسلامی معرفی شده بود.
اخبار سیاسی- از روز یکشنبه هفته جاری هم برنامههای پیشنهادی و عملکرد حسین مدرس خیابانی در کمیسیونهای تخصصی مجلس و فراکسیونها مورد بررسی قرار گرفته بود تا اینکه امروز (چهارشنبه) جلسه رای اعتماد به گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت صمت برگزار شد.
در این نشست که حسن روحانی رئیس جمهور هم طبق توصیه ستاد ملی مقابله با کرونا به بهارستان نیامده بود، 30 دقیقه موافقین مدرس خیابانی فرصت دفاع از او را داشتند و 30 دقیقه هم زمان برای مخالفین در نظر گرفته شده بود.
در مجموع سیداحمد رسولینژاد، محمد خدابخشی، سید سلمان ذاکر، علی بابایی کارنامی، به عنوان موافق و عباس گودرزی، علیاصغر عنابستانی، حسینعلی حاجی دلیگانی و محسن زنگنه به عنوان مخالف صحبت کردند و مدرس خیابانی هم از خود دفاع کرد اما نهایتا وکلای ملت با 140 رأی مخالف، 104 رأی موافق و 10 رأی ممتنع از مجموع 254 آرای مأخوذه به وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رأی ندادند.
طبق قانون هر وزارتخانه طبق قانون فقط میتواند به مدت سه ماه با سرپرست اداره شود لذا رئیس جمهور باید امروز از مقام معظم رهبری درخواست کسب اجازه حکم حکومتی داشته باشند تا برای ادامه کار مشکل قانونی نداشته باشند.
رئیس جمهور باید بعد از اذن حکومتی از مقام معظم رهبری سرپرست جدید وزارت صمت را اعلام کند به همین دلیل حسن روحانی باید سریعتر سرپرست جدید وزارت صمت را معرفی کند.
در زمان حاضر گزینههای مختلفی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد شده و حتی زمزمههایی هم شینده میشود که گزینه جدید پیشنهادی دولت برای وزارت صمت مشخص شده است.
شنیده شده که دولت از بین گزینههای مطرح خداداد غریبپور رئیس فعلی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی و سیدمحمد اتابک نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و مدیرعامل شرکت هولدینگ صنایع معدنی کاوه بنا دارد یک نفر را به مجلس به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی کند.