![انتخابات خانه احزاب قانونی و مشروع است](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/FBVIHfqGYwHy/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRnwNVuR5bYh-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeV5WutdgYT3SV_Wm4PA203Tw,,/%D8%AC%D9%85%D8%A7%D9%84+%D8%B9%D8%B1%D9%81.jpg)
جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور در نشست هم اندیشی معاون سیاسی وزارت کشور با دبیران کل احزاب و گروه های سیاسی گفت: از منظر وزارت کشور انتخابات خانه احزاب قانونی و مشروع است اما دوستان اعتراض دارند و اگر اداره کل سیاسی ما به جمع بندی تخلف برسد انتخابات ابطال و مجدداً برگزار می شود.
اخبار سیاسی- وی با تاکید بر تقویت تحزب در کشور ادامه داد: سعی کردیم اقداماتی برای احزاب فراهم کنیم. تجلی فعالیت احزاب در قانون اساسی است و در این چارچوب مورد حمایت نظام و وزارت کشور قرار میگیرند.