سید نظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محاکمه اکبر طبری توسط قوه قضائیه گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب پیش از این عنوان کردند با دستمال کثیف نمیتوان شیشه را پاک کرد، لذا دستگاهی که خودش آلوده باشد، آن دستگاه نمیتواند با فساد برخورد کند.
اخبار سیاسی- وی افزود: قوه قضائیه در دوره اخیر به خوبی این جمله کلیدی مقام معظم رهبری را مدنظر و سرمشق خود قرار داده است و مبارزه با فساد را از درون خود شروع کرده است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: یکی از فعالیتهای آیتالله رئیسی در بدو ورود به قوه قضائیه مبارزه با آلودگی و مفاسد در درون قوه قضائیه است که یکی از دلایلی که مردم به قوه قضائیه امیدوار شدند، دقیقا همین مسأله است که رئیس دستگاه قضا در برخورد با مفاسدی که به نوعی در درون خود قوه قضائیه را هم درگیر کرده، تعارف ندارد.
موسوی خاطرنشان کرد: در ابتدای کار آیتالله رئیسی در قوه قضائیه دیدیم که بعضی از قضاتی که مفاسد مالی داشتند، یا دچار آلودگیهایی از قبیل زد و بند شده بودند، برکنار شدند و امروز ما در برخورد با شبکه فسادی که توسط آقای طبری در قوه قضائیه شکل گرفته بود، قاطعیت دستگاه قضا را میبینیم.
وی افزود: کاری که قوه قضائیه و در راس آن آیتالله رئیسی در برخورد با مفاسد در این قوه شروع کرده، یک نقطه امیدوارکننده برای کشور محسوب میشود و شاید برای اولین بار است که دستگاه قضایی مبارزه با فساد را از درون خود شروع کرده است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: این روند مبارزه با فساد در درون قوه قضائیه اقدام مبارکی است و همه دستگاهها و مسؤولان از این پدیده مبارک حمایت کنند و قاطعیت و شفافیت آیتالله رئیسی در جراحی این دملهای چرکین را به فال نیک گرفته و از آن حمایت کنند.
موسوی خاطرنشان کرد: برخورد قوه قضائیه با مفاسد مردم را امیدوار میسازد که مجموعه نظام در برخورد با فساد صداقت دارد و این روند ثمرات بسیار بزرگی را در پی خواهد داشت.
وی افزود: آیتالله رئیسی در برخورد با فساد، خط قرمزی برای خود قائل نیست و اگر فساد در بیخ گوش قوه قضائیه هم باشد به سراغ آن میرود و با قضات آگاه و شجاع که دارد، به جراحی این دملهای چرکین میپردازد و این مسأله بسیار امیدوارکننده است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس در پایان گفت: وقتی برخورد با فساد به ویژه مفاسد شبکهای آغاز میشود، این شبکههای فساد با سرپنجههای خود به دنبال حاشیه هستند، به ویژه در حوزه فضای مجازی و رسانهای ممکن است سرپنجههایی را داشته باشند که بخواهند برای قوه قضائیه مشکل آفرین باشند. همه باید مراقب باشیم که این حاشیهسازها عملکرد قاطع و شفاف قوه قضائیه را در برخورد با مفاسد خدشهدار نکنند.