وزارت خارجه قاطعانه کشتار مسلمانان هند را محکوم کند

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی طی نامه‌‌ای از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان خواست که قاطعانه کشتار مسلمانان در هند را محکوم کند.

اخبار سیاسی - متن این نامه به شرح زیر است:

وزیر محترم امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای ظریف

سلام علیکم

روزانه شاهد اخبار اسفناکی از ظلم به برادران و خواهران دینی مان در هند همچون ضرب و شتم، آسیب دیدن با انواع سلاح‌های سرد توسط هندوهای متعصب و نیز تعرض به نوامیس ایشان که نشات گرفته از تصمیمات ظالمانه ایی در هند می باشد، هستیم.

در روز چهارشنبه 20 آذر ماه 1398 (11دسامبر2019) لایحه‌ای ظالمانه در هند به تصویب رسید که بر اساس این قانون، پناهجویان کشور‌های بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ وارد این کشور شده اند می‌توانند شهروند این کشور شوند، اما گویا این قانون شامل حال مسلمانان این کشور نمی‌شود!

در کنار این قانون، طرحی با عنوان (ثبت نام ملی شهروندان NRC) اجرا خواهد شد. در این طرح افرادی که ساکن هند هستند، اما قادر به اثبات تابعیت هندی خود در دادگاه‌هایی موسوم به (دادگاه خارجی ها) نباشند به بازداشتگاه منتقل خواهند شد؛ که ترکیب این طرح با قانون اعطای شهروندی نتیجه‌ای جز کاهش جمعیت مسلمانان هندی نخواهد داشت.

طبق خطبه 27 نهج البلاغه، چگونه است که امام علی(ع) جان دادن مسلمانی از روی تأسف برای تعرض شامیان به زنان مسلمان و غیر مسلمان که هیچ وسیله‌ای برای دفاع، جز گریه و التماس کردن، نداشته‌اند و در پناه حکومت اسلام بوده اند را روا داشته و این واقعیت را کشنده قلب انسان می دانند و در این مورد مسلمانان را مورد نکوهش قرار می دهند طوری که می فرمایند: « شامیان در باطل خود وحدت دارند و شما در حق خود متفرقید. زشت باد روی شما و از اندوه رهایی نیابید که آماج تیر بلا شدید. به شما حمله می کنند، شما حمله نمی‌کنید با شما می جنگند، شما نمی‌جنگید اینگونه معصیت خدا می شود و شما رضایت می دهید.»

اما حال ما چرا در مقابل تعرض به جان و مال و ناموس مسلمانان سکوت کرده ایم و رضایت داده ایم؟

با استناد به سخنان گهربار مولای متقیان علی(ع)، دیگر این سکوت و انفعال شایسته جمهوری اسلامی ایران که همواره از آغاز پیروزی انقلاب در دفاع از مظلومین و مستضعفین پیشتاز بوده است و این امر را یکی از اصول اساسی کار خود و جزو آرمان های امام(ره) و انقلاب اسلامی می‌داند، نمی‌باشد.

با توجه به حضور پررنگ و همدلی همیشگی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های سختی و دشواری به سایر دوستان خود در منطقه و روابط فرهنگی بلند مدت میان ایران و هندوستان، اقدامات و کمک‌های خیرخواهانه مسلمانان این کشور هنگام بروز حوادث غیر مترقبه برای ملت مسلمان ایران، حمایت و پشتیبانی از سایر ملت ها، از جمله مسلمانان هند انتظار می رود.

با در نظر داشتن اختلافات مذهبی حاکم بر کشور هندوستان ، عدم واکنش صریح و سکوت مرگبار کنونی جامعه بشریت بر علیه این اقدام ننگین شاهد اسلام ستیزی در سایر کشورهای مسلمان از قبیل دستگیری حاج الهام علی اف سرپرست حزب اسلام آذربایجان به همراه پنج نفر از اسلام گرایان هستیم، که می تواند باعث رقم خوردن جنایات دیگری در این کشور و تمامی کشورهای مسلمان شود، تنها تکیه بر انتشارتوئیتی در این رابطه و سکوت مجموعه وزارت امورخارجه که می بایست بلندگوی سیاست خارجه نظام اسلامی باشد، نابخشودنی است.

طبق اصل ۱۵۱ قانون اساسی، دفاع از حقوق همه مسلمانان جهان جزء یکی از اصول اساسی سیاست خارجه نظام اسلامی محسوب می‌شود.

مطابق اصل ۱۵۴ قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی ایران، حمایت از مبارزات حق‌طلبانه مستضعفین جهان را آرمان خود می‌داند.

با توجه به حدیث رسول اکرم(ص) عدم اهتمام و توجه کافی به امور مسلمین برابر با خروج از دامنه مسلمانان است لکن ضروریست که نهادهای دیپلماتیک جمهوری اسلامی که در رأس آن وزارت امور خارجه می باشد، روابط دیپلماتیک خود را بر این اساس تنظیم کند و دولت هند را که باعث نقض مواد 1،2،3،6،7،19،22،29 اعلامیه حقوق بشرمصوب 1948، که تمامی کشورهای جهان و سازمان های بین المللی التزام عمل به آن را دارند و این جنایات صورت گرفته علیه مسلمانان را محکوم کرده و دولت هند از تمامی امت مسلمان عذرخواهی و از خانواده آسیب دیدگان دلجویی کرده و عوامل خاطی در این جریان را به سزای عمل خود برساند.

گزارش عملکرد و اقدامات صورت گرفته از سوی شما موجب امتنان و دلگرمی ملت مسلمان ایران خواهد بود.