اخبار سیاسی- کوبیدن اصلاح طلبان بر طبل جناحی عمل کردن شورای نگهبان مساله جدید و تازه ای نیست، این نقشه نخ نما شده ای است که در طول 40 سالی که از انقلاب می گذرد همچنان توس اصلاح طلبان در انتخابات های مختلف دنبال می شود.
به گزارش افکارنیوز، غوغاسالاری درباره اینکه کاندیداهای آنها به شکل کلی رد صلاحیت شده اند ادعایی است که هیچگاه در عمل ثابت نشده و بزرگترین جفا به شورای نگهبان است که فارغ از جناح بندی ها به دنبال سلامت انتخابات می باشد.
اصلاح طلبان هر گاه در انتخاباتی رای آوری داشته باشند و نام آنها از صندوق های رای خارج شود آن انتخابات را قبول دارند اما اگر بدانند در انتخاباتی قرار است شکست بخورند بر طبل تقلب و رد صلاحیت و ... کی کوبند و خوراک رسانه های ضد انقلاب می شوند.
اصلاح طلبان و فرار از پاسخگویی
سوال کلیدی از اصلاح طلبان این است که در دوره قبلی مجلس شورای اسلامی که با لیست امید پای به عرصه رقابت های انتخاباتی گذاشتند و لیست آنها در مجلس یکپارچه رای آورد که به گفته بسیاری از کارشناسان حتی مردم بسیاری از نامزدهای اصلاح طلب لیست امید را در تهران نمی شناختند و رای دادند چگونه رد صلاحیتی در کار نبود و شورای نگهبان کار خود را به خوبی انجام داده بود و حالا اصلاح طلبان از تحریم انتخابات به دلیل رد صلاحیت های گسترده خبر می دهند.این جماعت به ظاهر روشنفکر اما در باطن دارای یک دیکتاتور خطرناک به هیچ عنوان قواعد دموکراسی و مردمسالاری را قبول ندارند، در ظاهر دم از دموکراسی می زنند اما هرگاه پایگاه اجتماعی بین مردم نداشته باشند بر روی تمامی قواعد دموکراسی پای می گذارند.
مردم فته اصلاح طلبان را از یاد نبرده اند
هنوز مردم رفتار این جریان سیاسی و تئوریسین های آنها را در انتخابات سال 88 فراموش نکردند که وقتی نام نامزد مورد علاقه آنها از صندوق خارج نشد کشور را به آشوب کشیده و فتنه به پا کردند.
اصل ماجرا اما جای دیگری است، اینکه به گفته سخنگوی شورای نگهبان تعداد زیادی از نمایندگان فعلی مجلس تخلفات مالی داشته اند و مدارک آنها محرز است و از قضا اکثریت آنها متعلق به جریان اصلاح طلبی هستند رسوایی است که باید توسط قوه قضاییه رسیدگی شود.
شلوغ کاری اصلاح طلبان و سر و صدای آنها بدین دلیل است که می دانند به زودی بسیاری از رد صلاحیت شده ها باید در جلسه دادگاه مقابل قاضی قرار بگیرند و پاسخگوی تخلفات مالی خود باشند.
از سوی دیگر این جریان لیبرال در کشور سعی دارد با مظلوم نمایی برای خود سبد رای ایجاد کند اما اصلاح طلبان امروز به جای شلوغ کاری باید پاسخگوی عملکرد خود در مجلس باشند .
مظلوم نمایی اصلاح طلبان و سه هدف
محسن پیرهادی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در خصوص ادعای اخیر اما تکراری اصلاح طلبان می گوید: در اغلب ادوار انتخابات، من کمتر به خاطر دارم که جریان اصلاح طلب ادعاهای اینچنینی و مظلوم نمایی نکرده باشد.
وی افزود : شدت این رفتار به حدی است که برای اثبات آن، حتی نیاز به تحقیق و بررسی نیست و با یک جست و جوی ساده در فضای مجازی همه چیز معلوم است. یک بار می گویند اگر ما پیروز نباشیم تقلب شده است، بار دیگر از مهندسی انتخابات سخن می گویند و مرتبه دیگر، می گویند در انتخابات تدلیس سیستماتیک صورت گرفته است. این بار هم می گویند ما گزینه ای نداریم و چهره های ما رد صلاحیت شده اند.
پیرهادی با بیان اینکه دلیل طرح این مسائل از سوی اطلاح طلبان روشن است تصریح کرد: با خود فکر می کنند که ما با طرح این ادعا سه هدف را دنبال می کنیم، اول آن که در موضع مظلوم می ایستیم و این موضع در فضای سیاست برای ما آورده دارد. از سوی دیگر اگر پیروز شدیم که مطلوب است و اگر هم شکست خوردیم، از پیش آن را توجیه کرده ایم و تبعات عدم اقبال مردم و شکست را نخواهیم پذیرفت. در واقع در اتمسفر سیاسی کاری جریان اصلاح طلب، چنین ادعاهایی بازی برد - برد محسوب می شود.
وی با بیان اینکه مگر مجلس فعلی که اکثریتش با جریان اصلاح طلب است و هر سی نماینده تهران از این جریان انتخاب شده، چه عملکرد مثبت و رضایت بخشی داشته است گفت: این کسانی که ادعا می کنند ما قربانی نظارت شده ایم، زمانی که در راس امور هستند چه کارنامه ای داشته اند؟ البته این رفتار سابقه هم داشته است. اغلب کسانی که در سال 88 عضو حلقه اول ستاد آنان بودند در همین دولت صاحب منصب شدند و جالب است که اتفاقا عمده نارضایتی مردم در مسائل اقتصادی، ناشی از عملکرد همین افراد از جمله آقای زنگنه و آقای آخوندی است.
دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت با عجیب توصیف کردن ادعاهای اصلاح طلبان بیان کرد: با این توصیف، عجیب است که همین ها یا جریان های حامی و متحدشان، از موضع طلبکار سخن می گویند، اتفاقا این جریانات در این هفت سال، در قدرت بوده اند و به مردم و رسانه ها بدهکارند و باید پاسخگو باشند.
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بیان داشت: مسئله سوم اما دیدگاه جالب تری است. اصلا فرض کنیم اصلاح طلبان بگویند ضعف عملکرد و فقد کارنامه ما در مجلس فعلی، ناشی از آن است که افراد شاخص مان مجال حضور نیافته اند و ما با تیم ذخیره ها وارد میدان شده ایم. در انتخابات شورای شهر که نظارت شورای نگهبان وجود نداشت و همین مجلس اصلاح طلب بر آن ناظر بود، احزاب و جریانات اصلاح طلب با چهره های حداکثری خود آمدند. اما نتیجه این شد که گروهی بر سر کار آمده و متولی مدیریت شهری تهران شده که حتی از نمایندگان مجلس تهران در دوره فعلی هم ناکارامدتر است.