![همایش فصلى خانه احزاب ۱۱ مهر برگزار مىشود](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/FFon7f2UtnFE/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRnwNVuR5bYh-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGV_Wm4PA203Tw,,/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87+%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8.jpg)
عبدالحسین روح الامینی رئیس خانه احزاب ایران بعد از جلسه شوراى مرکزى این تشکل اعلام کرد که جزئیات برنامه همایش فصلى خانه احزاب در این جلسه به بحث گذاشته و مقرر شد هیات رئیسه و رئیس کمیته نظارت بر انتخابات خانه احزاب هرگونه تغییر و جابجایى که در جزئیات برنامه لازم بود اختیار انجامش را داشته باشند.
اخبار سیاسی- وی افزود: همچنین دراین جلسه مقرر شد هر سه فراکسیون خانه احزاب در بحث هاى مربوط به همایش به تعداد و زمان مساوى فرصت ارائه نقطه نظرات خود را داشته باشند. ترتیبات تعیین نمایند فراکسیون براى ارایه بحث بعهده خود فراکسیون ها و سازوکار درون مجموعه خودشان خواهد بود.
روحالامین گفت: در روز یازده مهر در محل تالار همایشهاى وزارت کشور ، همایش فصلى خانه احزاب ایران با عنوان نقش احزاب در انتخابات مجلس شوراى اسلامى برگزار خواهد شد. در این همایش علاوه بر دبیرکل ها واعضاى شوراى مرکزى احزاب و تشکل هاى سیاسى از مسئولین قواى سهگانه و شوراى نگهبان وفراکسیون هاى مجلس شوراى اسلامى همچنین شخصیتهاى علمى ودانشگاهى نیز شرکت و به ارایه نقطه نظرات خود در قالب میزگرد خواهند پرداخت.