ماه های منتهی به انتخابات برای برخی از رسانه های تنور داغ است و با گمانه زنی های خود سعی دارند آب را به نفع خودشان گل آلود کنند. خبرسازی از هر موضوع پیش پا افتاده ای، خوراک خوبی برای برخی از جریان های سیاسی است و گاه شاهد هستیم رسانههای اصلاحطلب بر طبل «پوپولیسم» می کوبند و با تیترهای زرد رفتارهای غیر حرفه ای خود را در قالب فرافکنی پوشش می دهند. آنها می خواهند به حواشی بپردازند و هیچ گاه راه کاری برای برون رفت از مشکلات نداشته و ندارند.
اخبار سیاسی_ در همین راستا روز گذشته خبری مبنی بر دیدار محمدباقر قالیباف و محمود احمدینژاد دو عضو مجمع تشخیص مصلحت حواشی زیادی را به همراه داشت. برخی بدون هیچ سمت و سویی به این خبر پرداختند اما برخی از رسانهها به ویژه رسانههای اصلاحطلب این دیدار را کاملا سیاسی جلوه دادند.
مدت زیادی از رسانهای شدن این دیدار نگذشته بود که محسن پیرهادی در صفحه شخصی خود در توئیتر به این خبر واکنش نشان داد و نوشت: «خبر دیدار آقایان قالیباف و احمدینژاد مربوط به اواخر فروردین است. گویا آقای احمدینژاد چند جلسه مجمع نیامده بودند، آقای قالیباف پیگیری کردند و متوجه شدند ایشان بیمارند و با جمعی از دوستان به عیادت ایشان رفتند.»
دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت در عین حال درباره برخی تحلیلها از این دیدار، نوشت: «یادمان باشد همه چیز در دنیا سیاست بازی، انتخابات و حاشیه نیست. همین»
در میان این رسانهها شاید بتوان گفت روزنامه «آرمان ملی» بیش از پیش به مسائل حاشیهای و زرد واکنش نشان میدهد چرا که هیچ سخنی برای بیان کردن ندارد و تنها با تخریب اشخاص سیاسی به دنبال شهرت است. این در حالی است که کشور با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکند اما این رسانه گویی تنها به دنبال تخریب شخصیتها با هدف رسیدن به منافع سیاسی و اقتصادی است تا به نوایی برسد.
تیتر یک روزنامه «آرمان ملی» در تاریخ 12 مرداد یعنی روز پس از رسانهای شدن این خبر با عنوان «دو اصولگرا علیه دیگری» بود. اگر کمی به این متن توجه کنید متوجه میشوید که متن این گزارش نه تنها «کپی» از خبرهای منتشر شده در دیگر رسانهها بوده بلکه به سخن افرادی در متن استناد کرده است که میتوان گفت این اشخاص هیچ شخصیت حقوقی در کشور ندارند، حتی این روزنامه توئیت شخصی را سند کرده که پیش از این موضوع به دنبال تخریب او بوده است اما حال که قصد تخریب دیگر رجل سیاسی را دارد از توئیتهای هر شخصی استفاده میکند تا بتواند به هدف سیاسی خود برسد.
حرکت این رسانه اصلاحطلب را میتوان غیرحرفهای دانست چرا که تنها به سخنان فردی اشاره کرده است که هیچ عنوان حقوقی در سطح کلان کشور ندارد.
در قسمت دیگری از این گزارش به گفتوگویی اشاره کرده است که علیاکبر جوانفکر، مشاور محمود احمدی نژاد نسبت به این دیدارها اظهار بیاطلاعی کرده است اما گویی این رسانه نتوانسته بهانهای برای تخریب اشخاص سیاسی بیابد چرا که به سراغ گفتوگویی با منبع آگاه رفته که هیچ نامی از فرد آورده نشده.
در این متن تنها ذکر شده است این دیدار تاکنون دو مرتبه اتفاق افتاده است. نکته جالب آنجا است که آقایان قالیباف و احمدینژاد هر دو عضو مجمع تشخیص مصلحت هستند و قانون دیدار دو شخص سیاسی را منع نکرده است اما این رسانه برای دیده شدن در بوق و کرنا میکند که آقای قالیباف برای فعالیتهای انتخاباتی خود به دیدار احمدینژاد رئیسجمهور سابق ایران رفته است.
اصلاحات از هیچ راهی برای تخریب چهرههای انقلابی کوتاهی نکرده است امید است که کمی تامل کنند و به جای آنکه به دنبال چهرهشدن برای رسیدن به مقاصد سیاسیخود باشند برای حل مشکلات کشور راهکار ارائه کنند.