حجتالاسلام سیدناصر موسوی لارگانی در نطق میاندستور خود در نشست علنی دیروز مجلس (سهشنبه یکم مرداد 98) گفت: در سالگرد امضای توافقنامه برجام، به عنوان نماینده مردم انقلابی ایران به آفتهای استمرار مذاکره اشاره میکنم. مهمترین ضعف دولت و مجلس فعلی فشارپذیری است. تا فشارپذیری وجود داشته باشد، فشار تشدید میشود.
اخبار سیاسی- نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وقتی وزیر امور خارجه بعد از اینهمه عهدشکنی آمریکا و اروپا بیشرمانه اعلام میکند اگر به 4 سال قبل بازگردم، باز هم برجام را امضا میکنم، یعنی این آقایان به مذاکره معتاد هستند. هدفشان مذاکره است، نه حل مشکل کشور.
وی افزود: مطلب اخیر آقای روحانی در خصوص برجام نشأتگرفته از فرهنگ غربزدگی است. اینکه به دنیا القا شود که ایران بعد از برجام دچار فاجعه میشود، با اصول میهنپرستی هم مغایر است. آقای روحانی! شنیدهام که افاضه فرمودهاید دو نفر از سران دنیا رویکرد ایران را در بحث برجام تایید کردهاند. این حرفها واقعا شرمآور است.
موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: آقای روحانی! شما 6 سال فرصت کشور را به هدر ندادید که بدعهدی آمریکا را اثبات کنید. آقای روحانی! یادتان هست که حل مشکلات را به امضای برجام منوط میکردید؟ حال برای یک بار از خر شیطان پیاده شوید و از ملت و رهبری عذرخواهی کنید. آقای روحانی! به کف جامعه بیایید و ببینید مردم در عسر و حرج زندگی میکنند. مردم به واسطه اقداماتتان توان نفس کشیدن هم ندارند. کلیت جامعه با همسایگان ویلاهای چند هزار متری شما تفاوت آشکار دارد. طریقه نظرسنجیتان را عوض کنید تا متوجه شوید با ملت مقاوم ایران چه کردهاید.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آقای روحانی! 38 اصل قانونی اساسی مربوط به اختیارات رئیسجمهور است که بیشترین تعداد اصول در میان اصول سهگانه است، حال شما را چه شده که بعد از 40 سال حضور در عرصههای ارشد مدیریتی نظام، مدعی هستید رئیسجمهور اختیارات لازم را ندارد.
وی افزود: برخی مدیران چرب و شیرین دنیا زیر زبانشان مزه کرده و آلوده به برخی مسائل مالی شدهاند. در این دههها جنگ فقر و غنا از یک جایی کمرنگ شد، چون مسابقه برای سازندگی ایران به تلاش همهجانبه برای دارندگی مسئولان تبدیل شد. مسئولان باید زندگی خود را از حالت اشرافی خارج کنند.
موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: نباید فاصلهای بین مسئولان نظام اسلامی و مردم وجود داشته باشد. مردم حق دارند بر نظام نظارت کنند و بر مسئولان خرده بگیرند که چرا از اهداف انقلاب فاصله گرفتهاید. رانتخواری، اختلاس، گرانی، تورم، بیکاری، کولهبری، رکود، کارتنخواهی، کودکان کار، اعتیاد، طلاق، موسسات مالی و برادران قاچاقچی و مسکنهای خالی تنها گوشهای از رنجهایی است که مردم با آن دست به گریبان هستند و کاسه صبرشان از این همه شعار و وعده توخالی لبریز شده است. کلید بنفش دولت هم به جای گرهگشایی، قفلهای محکمی بر کسب و کار و معیشت مردم زد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: روزگاری نسلی که در این مملکت چشم باز کرد مطهریها، طالقانیها، بهشتیها و رجاییها و باهنرها را دید، اما این نسل امروز به تنگ آمده، زیرا وقتی چشمان خود را باز میکند خاوریها، مرتضویها، فریدونها، رحیمیها و زنجانیها را میبیند. کاش حس روحانی قدر آرای ملت را میدانست و حداقل از مردم خوب دنیا به واسطه همه کمکاریها و خسارتها عذرخواهی میکرد. کاش روحانی به حرمت لباسی که به تن دارد، از قرآن و فرهنگ اسلامی دفاع میکرد و برای خوشامد غربیها عفاف و حجاب را بازیچه قرار نمیداد.
وی افزود: آقای روحانی! شما چند بار اعلام کردهاید که سال 98، سال واگذاریهای بزرگ است. سوال ملت این است که چه کسانی میتوانند سهام این شرکتها را بخرند؟ آیا بخش تعاونی و بخش خصوصی واقعی و طبقات متوسط و ضعیف جامعه هم سهمی از این شرکتها دریافت خواهند کرد یا اینکه بازهم مانند واگذاریهایی نظیر نیشکر هفتتپه، پتروشیمی اصفهان و فولاد ملی اهواز از این شرکتها نصیب سودجویان، آقازادهها، دامادها، زالوصفتان و رانتخواران خواهد شد.
موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: اصرار شدید نهاد ریاست جمهوری برای استمرار حضور رئیس سازمان خصوصیسازی علیرغم تمام تخلفات بسیار مشکوک است.
وی افزود: در رابطه با موضوع آب صریحا اعلام میکنم دولتی که نمیتواند مشکل آب آشامیدنی را حل کند، بسیار ضعیف است. کاش وزارت نیرو منحل میشد و مدیریت آب را به خود مردم واگذاری میکردیم. وقتی دولت قدرت و عرضه تامین آب آشامیدنی را برای مردم استان اصفهان ندارد، بهتر است استعفا دهد تا مردم انقلابی استان اصفهان همانند زمان پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس بتوانند مشکلات خود را به صورت جهادی حل و فصل کنند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: زایندهرود با بیکفایتی دولتهای هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی در طول سه دهه به مردهرود تبدیل شد.